Magazin Poslovna 2023
Poslovna 2023.

Ostajemo strateška sastavnica energetske infrastrukture

Stjepan Adanić, predsjednik Uprave JANAF-a.

Stjepan Adanić
15. prosinac 2022. u 22:00
Stjepan Adanić/PD

JANAF je spreman i u 2023. godini nastaviti svoju ulogu strateškog dijela energetskog sustava Republike Hrvatske, Europske unije i zemalja u okruženju.

Važnost JANAF-a dobila je nedavno i službenu potvrdu od najviših tijela Europske unije, koja su nas prepoznala kao stratešku sastavnicu europske energetske infrastrukture i jamac energetske neovisnosti europskog kontinenta.

U protekloj smo godini zadržali postojeće partnere i klijente, među kojima se nalaze redom renomirana imena naftne industrije, a kompanija je privukla i interes i povjerenje novih partnera. Suradnje i partnerstva koja smo ostvarili u našim poslovnim odnosima dokaz su pouzdanosti i dobrog ugleda te stabilnog poslovanja.

Tijekom 2023. godine nastavit će se jačanje odnosa s partnerima te ulaganje u diversifikaciju poslovanja koje je društvo pokrenulo, a sve s ciljem osiguranja dugoročnog rasta i razvoja kompanije.

Unatoč jednom od najizazovnijih razdoblja u povijesti opskrbe energentima, ali i cjelokupne moderne povijesti, JANAF u mandatu aktualne Uprave kontinuirano posluje izvrsno. Zahvaljujući stalnim ulaganjima u implementaciju promišljene strategije poslovanja, kompanija je uspješno prevladala krizu te ovo intenzivno razdoblje zaključila ostvarenjem svih planiranih ciljeva poslovanja.

Globalni izazovi s kojima smo se nosili tijekom ove godine imali su utjecaja i na naše zaposlenike te smo tijekom ove godine sustavno poboljšavali materijalna prava zaposlenika, jer je njihov doprinos važan za uspješnost poslovanja kompanije i ostvarivanja dobrih poslovnih rezultata.

Dokaz ubrzanog osuvremenjivanja poslovanja digitalnom transformacijom kompanije je i stjecanje Potvrde o sukladnosti digitalne dokumentacije kao pravno jednakovrijedne dokumentaciji u papiru od strane Hrvatskog državnog arhiva, kao prva kompanija u pretežito državnom vlasništvu.

Očekujemo zaključenje 2022. godine s dobrim rezultatom i nastavak uspješnog poslovanja u godini koja je pred nama.

Sve postignuto rezultat je zajedničkih napora Uprave, menadžmenta i svih zaposlenika JANAF-a, koji nastavlja pružati energetsku sigurnost hrvatskim građanima, ali i građanima Europske unije te zemalja u okruženju.

New Report

Close