‘Optimizam i spremnost na rizik su ključni za uspjeh!’

Autor: Poslovni.hr , 23. listopad 2012. u 15:17
Nikša Tomulić (PXL)

Pametna kuna donosi razgovor s Nikšom Tomulićem, direktorom i osnivačem portala “Kompare” za usporedbu usluga te članom žirija “Pametnom idejom do uspjeha”.

Pametna kuna donosi razgovor s Nikšom Tomulićem, direktorom i osnivačem portala "Kompare" za usporedbu usluga te članom žirija "Pametnom idejom do uspjeha".

Nikša Tomulić je direktor i osnivač neovisnog portala za usporedbu usluga kompare.hr putem kojega će se korisnici moći kvalitetno i besplatno informirati prije donošenja odluke o kupnji osiguravajućih, financijskih ili telekom usluga. Kao član CRANE-a, u kojega se uključio jer je želio svojim znanjem, iskustvom i mrežom kontakata pomoći motiviranim hrvatskim poduzetnicima da osobno naprave nešto veliko, aktivno sudjeluje u evaluaciji poduzetničkih pothvata te promiče poduzetništvo investirajući u hrvatske start-upove. Nikša je posljednjih petnaestak godina stjecao međunarodno radno iskustvo radeći u "high-tech" i telekom sektoru u različitim ulogama, od IT inženjera i arhitekta za mrežne tehnologije u Švicarskoj pa do direktora internacionalne prodaje vodećeg slovenskog sistem integratora, uz zaduženja za razvoj novih tržišta.

Intervju pročitajte ovdje.

Komentirajte prvi

New Report

Close