Oni koji žive u stanu ili kući do 120 kvadrata neće platiti ni kune

Autor: Poslovni.hr , 22. ožujak 2013. u 11:21
Guliver / Thinkstock

‘Oni koji žive u stanu ili kući do 120 kvadrata neće platiti ni kune, a ostali će imati mjesečne rate od stotinjak kuna.’

Bespravni graditelj u gradu Zagrebu komunalni doprinos u procesu legalizacije plaćat će 118 kuna po kubnom metru u 1. zoni, u drugoj 108, u trećoj 75 te u četvrtoj 56 kuna uz dodatne popuste, piše Večernji list.

Vlasnik objekta imat će pravo na otpis 200 kubnih metara te dodatnih 50 kubnih metara po članu obitelji. Još deset posto nižu cijenu imat će branitelji. 

'Oni koji žive u stanu ili kući do 120 kvadrata neće platiti ni kune, a ostali će imati mjesečne rate od stotinjak kuna', objasnio je SDP-ovac Igor Rađenović.

Više pročitajte ovdje.

Komentari (5)
Pogledajte sve

kuće preko 120m2 treba etažirati i pokloniti djeci i tako izbjeći bilo kakvo plaćanje

@comodor
kome nećemo dati glas na izborima? sve je trulo iz temelja, ne bira se način da se napuni kasa. nema morala, nema pravde… svi bi tako.
samo da napravim minikalkulaciju:
onaj tko je npr 01.03.1968. platio građevinsku, doprinose za neki objekt i sl, utrošio je npr 10000 DM (5000 EUR). njegov susjed, nije dao ništa, mogao je taj novac staviti u banku i nakon gotovo pola stoljeća kapitalizirati taj novac višekratno.

o moralnom aspektu neću trošit vrijeme.
fuj

a ostali će plaćati kredite narednih 100 god 😀

Je, ali Bandić će pokupiti ostale nelegalne “graditelje” + glasove roođa + glasove uhljebljenih + glasove “socijelnih slučajeva” + glasove “građana” Kozari Boka + glasove “manjina” (čitaj: Roma) + glasove građevinskog lobija (mafije) ….
Lako je tako osvojiti izbore … :-/

New Report

Close