One su menadžerice i poduzetnice godine, u izboru poslovnih žena

Autor: Sergej Novosel Vučković , 24. svibanj 2017. u 21:59
Ovogodišnje laureatkinje tradicionalnog izbora

Dobitnice Slavica Grkeš, vlasnica turističke agencije, Ljiljana Vukšić, vlasnica vrtića i Milena Mičić, vlasnica akvarija.

Slavica Grkeš, menadžerica i vlasnica Dominium travela, turističke agencije za prodaju privatnog smještaja u Dubrovačko-neretvanskoj županiji je memadžerica godine, Ljiljana Vukšić, prof. predškolskog odgoja i vlasnica Dječjeg vrtića Mali istraživač iz Zagreba je poduzetnica godine u kategoriji socijalnog poduzetništva, a dr.sc. Milena Mičić, vlasnica akvarija i direktorica Aquariuma Pula je poduzetnica godine, u 14. izboru u organizaciji udruge Krug, koja okuplja poslovne žene Hrvatske.

"Slavimo žensku hrabrost i odlučnost da ostvare svoje snove, a uloga udruge je da ih povezujemo, potičemo i pomažemo", poručila je predsjednica Kruga Gordana Restović, dok su ravnateljica Instituta za turizam dr. sc. Sandra Čorak i potpredsjednica HGK Mirjana Čagalj istaknule da su hrvatske poduzetnice sve jača društvena snaga, ali da onima koje to žele postati treba jaka potpora države, lokalne uprave, institucija i udruga.

Komentirajte prvi

New Report

Close