Održana sjednica Izvršnog odbora HUP-a

Autor: HUP , 26. lipanj 2014. u 21:59
Bernard Jakelic. Photo: Davor Puklavec/PIXSELL

Bernard Jakelić je naglasio značaj brojnih aktivnosti kao studentsku stručnu praksu temeljem potpisanog Sporazuma o suradnji HUP-a s Ekonomskom fakultetom u Osijeku.

Dana 30. svibnja 2014. godine u Lovasu, Izvršni odbor HUP Podružnica Osijek održao je svoju prvu redovitu sjednicu nakon redovite skupštine HUP Podružnice Osijek održane krajem prošle godine.

Domaćin sjednice bio je predsjednik Izvršnog odbora Adam Rendulić u sjedištu čije tvrtke (Arator d.o.o.) je sjednica i održana. U uvodnom pozdravljanju Bernard Jakelić, zamjenik glavnog direktora HUP-a,  naglasio je značaj brojnih aktivnosti kao studentsku stručnu praksu temeljem potpisanog Sporazuma o suradnji HUP-a s Ekonomskom fakultetom u Osijeku, te organizaciju Brown foruma u Osijeku sljedeće godine. U radnom djelu sjednice, Ivan Sarić, pravni savjetnik HUP Regionalnog ureda Osijek prezentirao je članovima Izvršnog odbora provedene aktivnosti tijekom proteklog razdoblja, kao i plan i program aktivnosti za sljedeće razdoblje. Izvršni odbor pozitivno je ocijenio Izvješće na temelju indikatora uspješnosti (održani okrugli stolovi, savjetovanja i prezentacije, pravne usluge i savjeti, provođenje projekata, PUMA program, rad u Gospodarsko-socijalnom vijeću, suradnja s medijima).

Komentirajte prvi

New Report

Close