Od sada svoje pakete s kioska Tiska šaljite u bilo koju zemlju svijeta.

Autor: Sponzorirani članak , 08. svibanj 2015. u 09:18
Foto: Tisak

Maroko, Nova Gvineja ili Jamajka nikad nisu bili bliže Zvekovici, Kloštar Podravskom ili Puli! Tisak je predstavio novu uslugu.

Maroko, Nova Gvineja ili Jamajka nikad nisu bili bliže Zvekovici, Kloštar Podravskom ili Puli! Tisak je predstavio novu uslugu – „S kioska Tiska u svijet“ te sad svojim korisnicima nudi novu pogodnost – slanje paketa u bilo koju zemlju svijeta s bilo kojeg kioska Tiska.

S više od 1.000 kioska Tiska, koji se nalaze na svakom koraku, može se poslati paket u bilo koju zemlju svijeta uz dostavu na kućnu adresu primatelja. Cijena ambalažne kutije uključena je u cijenu slanja paketa, što je još jedna od pogodnosti koju nudi ova usluga. Primjera radi, slanje paketa veličine S (200x200x150 mm) u zemlje regije – Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Crnu Goru ili Sloveniju – košta 95 kn, a slanje dokumenata 85 kn. Cijene za slanje paketa u ostale zemlje možete pronaći na Tisak paket web stranici.

U 2014. godini putem Tisak paket usluge poslano je više od pola milijuna paketa s kioska na kiosk, a uvođenjem novih pogodnosti u 2015. godini u Tisku očekuju daljnji rast. Cijena te broj i lokacija prodajnih mjesta, na kojima korisnici mogu poslati ili primiti svoj paket, su izrazito važni čimbenici pri korištenju usluge i upravo time se Tisak paket vodi u svojem poslovanju.

Više informacija o novoj usluzi potražite na Tisak paket web stranici.

New Report

Close