Od inovatora i poduzetnika do znanstvenika i avanturista – govorima će inspirirati na akciju

Autor: Marta Duić , 15. srpanj 2018. u 11:22
Foto: Kristina Stedul-Fabac/PIXSELL

Svoju priču ispričat će i Emilio Menđušić, zaljubljenik u ptice i Albert Gajšak, inovator koji je iz garaže svojih roditelja osvojio svijet te najveći svjetski sajam elektronike, CES, konzolom MAKERbuino.

Kreativni pojedinci, mislioci, inovatori, samo su neki od opisa kojima TEDxZagreb najavljuje nove govornike konferencije koja će se održati 29. rujna u kinu Europa. Govornici, njih 20-ak, imat će priliku svaki u nešto više od 15-ak minuta prenijeti svoje ideje publici, ali i svijetu, jer će sva predavanja biti snimljena i naknadno obavljena na internetu. Uz već poznata imena – Nenad Bakić, Ante Vrban, Dina Levačić, Igor Barberić, Ivan Vidaković, Krešimir Dolenčić, Željka Fuchs, Nik Oroši, Igor Mikloušić, Damir Gobec, najavljeni su novi govornici devete po redu TEDxZagreb konferencije. Na listi su pjevačica Danijela Martinović, poduzetnik Hrvoje Balent, Mario Kovač, kazališni i filmski redatelj i Robert Pečnik pionir base jumpinga u Hrvatskoj.

 

Konferencija TedxZagreb

Ugledni gosti na skupu 29. rujna u Zagrebu prenijet će ‘ideje vrijedne širenja’

Svoju priču ispričat će i Emilio Menđušić, zaljubljenik u ptice i Albert Gajšak, inovator koji je iz garaže svojih roditelja osvojio svijet te najveći svjetski sajam elektronike, CES, konzolom MAKERbuino. Posljednji najavljeni govornci su znasntvenik Hashem Al-Ghaili i Aron Anderson, avanturist kojem ni tjelesna ograničenja nisu prepreka da bude dvostruki globalni pobjednik humanitarne utrke Wings For Life. TEDx Zagreb dio je globalne platforme za promociju “ideja vrijednih širenja”, nastale u Americi. Tim organizira konferencije na kojima ugledni gosti svojim govorima prenose svoje zamisli. Sjedište im je u HUB385 Centru inovacija i tehnologija u Zagrebu.    

Komentirajte prvi

New Report

Close