Objavljeno koliko je nekretnina i vozila otišlo ‘na bubanj’ zbog ovrha

Autor: Poslovni.hr , 29. siječanj 2020. u 09:22
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

U skladu s odredbama Zakona o izmjenama i dopunama Ovršnog zakona (NN 93/14), Financijska agencija od 1. siječnja 2015. godine, na temelju zahtjeva za prodaju kojega Fini dostavlja nadležno tijelo, provodi prodaju nekretnina i pokretnina u ovršnim postupcima, u postupcima osiguranja te u stečajnim
postupcima.

U ovoj Informaciji Fina objavljuje pregled zbirnih podataka iz sustava elektroničke javne dražbe za aktualni kvartal te ukupno od 1. siječnja 2015. godine (od stupanja na snagu odredbi Ovršnog zakona vezanih uz elektroničku javnu dražbu) do datuma navedenog u pregledu.

Podaci za pojedinu elektroničku javnu dražbu dostupni su putem aplikacija Javna objava i Očevidnik nekretnina i pokretnina koje se prodaju u ovršnom postupku, na Fininoj internetskoj stranici. Više informacija o provedbi ovrhe na nekretninama i pokretninama potražite ovdje.

Komentari (3)
Pogledajte sve

Najviše je sirotinje, otišlo na “bubanj”. Zbog lihvarskih kamata i naivnosti.Bogati, sigurno neće ni osjetiti, što,. Znači, ostati bez. Jedinog. Doma.
Ostati na ulici!!!!!
Jadno i žalosno!

to vam je demokracija u praksi.

Banda pljacka po zakinima koje je donii zlocinacki sabor ,sabor je postao tek skup mafijaskih lobista sa svakim novim zakonom siri se. krug ljudi koji ostaju bez svega

New Report

Close