Objava automehaničara iz Slavonije postala hit na mrežama: Od sada će se korisnici morati prilagođavati njemu!

Autor: Poslovni.hr , 22. listopad 2023. u 11:42
Foto: Ivica Galović / Pixsell

U svojoj objavi, Lepan također ističe da će sada naplaćivati svoj radni sat 20 eura.

“Žao nam je, ali više nećemo izlaziti u susret hitnim zahtjevima za popravkom vozila. Molimo sve naše mušterije da parkiraju svoja vozila na našem parkiralištu umjesto da ih ostavljaju bilo gdje po cesti.”

Ovo je samo dio obavijesti automehaničara iz Slavonije koji je postao viralni hit nakon što je objavljen na društvenim mrežama. Ivan Lepan, poznat kao majstor Iko, odlučio je promijeniti svoju politiku prema mušterijama nakon 25 godina pristojnog odnosa prema njima. On će sada primati korisnike isključivo radnim danima od 9 do 17 sati, u skladu s propisanim radnim vremenom. Oni koji su do sada imali privilegiju popravaka subotom i nedjeljom sada će morati potražiti druge servise.

Posebno je naglasio da više neće prihvaćati reklamacije na dijelove za čije kvarove nije odgovoran, iako je ranije takve situacije rješavao čak i na vlastiti trošak, piše Večernji list.

– Ako alternator curi naftu dulje vrijeme, to nije krivnja proizvođača, već vozača. Ne mogu se žaliti proizvođaču zbog takvog kvara. Unatoč tome, kao znak poštovanja prema mušteriji, odlučio sam osobno kupiti novi dio. Platio sam ga 350 eura, montirao ga i rekao mušteriji da ništa ne duguje. No, on je po lokalima pričao kako je pošteno platio popravak i širio razne laži, da bi nakon toga ponovno došao k meni kao da se ništa nije dogodilo – objašnjava automehaničar iz Sikirevaca kod Slavonskog Broda.

U svojoj objavi, Lepan također ističe da će sada naplaćivati svoj radni sat 20 eura, što prije nije radio, ali će to sada biti praksa.

Komentari (1)
Pogledajte sve

” Ako alternator curi naftu dulje vrijeme. ”

Ovome tko je ovo napisao majstor bi trebalo naplaćivati 40eura po satu 😀

New Report

Close