Obavijest Uberovim korisnicima u Hrvatskoj

Autor: Poslovni.hr , 28. ožujak 2022. u 09:15

Svi korisnici unutar same aplikacije imaju na raspolaganju novu uslugu

Uber je korisnicima u Hrvatskoj na raspolaganje stavio novu opciju vožnje ‘Uber for Ukraine’ od koje se tri kune doniraju Međunarodnom odboru za pomoć Ukrajini. Uber ovom opcijom nastavlja s pomaganjem žrtvama rata ratnih zbivanja u Ukrajini, nakon što su prethodno pomogli u prijevozu hrane i osnovnih namirnica te donirali 1,5 milijuna dolara za humanitarnu pomoć Ukrajini.

Svi korisnici unutar same aplikacije imaju na raspolaganju novu uslugu ‘Uber for Ukraine’ koja nudi jednaku uslugu poput UberX-a, uz nadoplatu od 3 kune za pomoć ljudima koji bježe od rata u Ukrajini.

“Ponosni smo na naše korisnike u Hrvatskoj koji su još jednom pokazali veliko srce i u velikom se broju odazvali na naš poziv za donaciju Međunarodnom odboru za pomoć Ukrajini. U Hrvatskoj smo zabilježili veći broj ‘Uber for Ukraine’ vožnji od puno većih tržišta, čime su naši korisnici izrazili svoju solidarnost s ljudima koji bježe od rata u Ukrajini”, istaknula je Morena Šimatić, Country Manager u Uberu.

Od samog početka rata u Ukrajini Uberovi timovi neprestano rade kako bi zaštitili zaposlenike, vozače i korisnike. Kompanija kontinuirano u partnerstvu s nevladinim organizacijama daje podršku timovima koji pružaju pomoć na terenu, uključujući donacije, besplatne vožnje, kao i transport hrane i osnovnih namirnica.

Komentirajte prvi

New Report

Close