Nudi se neto plaća od 40.000 do 60.000 kn! Provjerite tko zapošljava

Autor: Poslovni.hr , 05. lipanj 2019. u 10:12
Foto: Getty Images

Prijave se zaprimaju do 30.06.

European Patent Office objavio je oglas u kojem zapošljava na poziciji: Engineer / Scientist – European Patent Examiner (m/ž) u Nizozemskoj (Haag) i Njemačkoj (Munich).

Traže se inženjeri i znanstvenici s magisterijem iz inženjerstva, fizike, kemije ili prirodnih znanosti, koji će raditi kao europski ispitivači patenata u različitim područjima, poput informatike i zdravstva, medicinske tehnologije, građevinarstva i termodinamike, te brojnim drugim područjima.

Vizija i misija Ureda za patente za Europu je da podrži inovacije, konkurentnost i gospodarski rast u Europi, kroz predanost i davanje visokokvalitetnih usluga, koje se pružaju u skladu s Europskom patentnom konvencijom.

Mjesečna primanja koja vas očekuju na ovoj poziciji iznose od 40.000 kn do 60.000 kn! Provjerite uvjete prijave na linku i na vrijeme aplicirajte.

Ukoliko vas zanimaju ostale zanimljive pozicije, poput referenta prodaje (m/ž), stručnjaka za vođenje projekata u području visokog obrazovanja (m/ž), poslovođe (m/ž), potražite ih na portalu posao.hr i pravovremeno izvršite prijavu.

Sretno!

Komentari (2)
Pogledajte sve


Migracijski dnevnik opet o njemackoj. Vi i VL stalno lupetate o toj zemlji. Porucujem vam da prestanete poticat ljude na odlazak! Zasto onda imate inicijative "Hrvatska pamet Hrvatskoj" ili "Hrvatska kakvu trebamo" ako stalno reklamirate odlazak i super vruce poslove i Dojclandu?

Neka poslodavci daju 40.000 do 60.000 kuna neto mjesečno diplomiranim inženjerima i ljudi će ostati.
Uostalpm pošto sam iz te branše čak nije novac u pitanju već da radiš nešto novo i to u struci koju voliš.

Patentiranje je jedno od ljepših načina rješavanja problema.

Ne imati posla s Hdz-Hns-Bandić uhljebima, rođama i kumovima….
Neprocjenjivo.

Migracijski dnevnik opet o njemackoj. Vi i VL stalno lupetate o toj zemlji. Porucujem vam da prestanete poticat ljude na odlazak! Zasto onda imate inicijative “Hrvatska pamet Hrvatskoj” ili “Hrvatska kakvu trebamo” ako stalno reklamirate odlazak i super vruce poslove i Dojclandu?

New Report

Close