Nude impresivnu početnu plaću do 60.000 kuna! Prijavite se

Autor: Poslovni.hr , 12. kolovoz 2019. u 12:25
Foto: Getty Images

Prijave se zaprimaju do 30.08.

European Patent Office zapošljava na poziciji: Financial Analyst (m/ž) u Münchenu, u Njemačkoj. Na ovoj ćete poziciji izvještavati voditelja odjela za izvršenje i usklađivanje proračuna, djelovat ćete kao poslovni partner za interne kupce, dajući savjete o financijskim pitanjima. Vaše glavne odgovornosti uključivat će pružanje financijske analize, savjeta i stručnosti voditeljima projekata i financijskim dionicima za promicanje učinkovite uporabe sredstava, u skladu s najboljim praksama. Također, uključivat će analizu, komuniciranje o financijskim i operativnim učincima glavnih projekata i inicijativa te izvještavanje menadžmenta o financijskom učinku glavnih projekata i inicijativa EPO-a.

Poslodavac odabranom kandidatu ili kandidatkinji nudi stalan posao, uz impresivnu početnu plaću do 60.000 kn! Provjerite koje uvjete trebate zadovoljiti kako biste dobili ovaj posao i na vrijeme aplicirajte putem brze prijave.

Ukoliko vas zanimaju ostale zanimljive pozicije, poput IT stručnjaka za kvalitetu i usklađenost (m/ž), referenta prodaje (m/ž) potražite ih na portalu posao.hr i pravovremeno izvršite prijavu.

Sretno!

Komentirajte prvi

New Report

Close