Novo izdanje Alumnijade 29. rujna u Zagrebu

Autor: Poslovni dnevnik , 22. rujan 2022. u 22:00
Alumnijadu organizira Udruga Alumni TVZ koja okuplja završene studente Tehničkog veleučilišta u Zagrebu/PD

Ovogodišnje izdanje održat će se 29. rujna na lokaciji stražnjeg parking ELO odjela u Konavoskoj ulici 2 u Zagrebu.

Udruga Alumni TVZ koja okuplja završene studente Tehničkog veleučilišta u Zagrebu i ove će godine organizirati Alumnijadu – event kojem se cilj povezivanje završenih studente TVZ-a, razmjena iskustava i informiranje o novostima iz struke.

Ovogodišnje izdanje održat će se 29. rujna na lokaciji stražnjeg parking ELO odjela u Konavoskoj ulici 2 u Zagrebu.

“Pozivamo kolege koji su stručnjaci iz informatike, računarstva, elektrotehnike, građevine, strojarstva, mehatronike, digitalne ekonomije i forenzike da razmjene svoja iskustva te kroz neformalnu atmosferu podruže se te saznaju novosti iz svoje struke”, poručuju iz Udruge te napominju kako je za sudjelovanje na Alumnijadi obavezna prijava na formu https://forms.gle/DCAg5WqMqN3Nu7UV8 kako bi osigurali akreditaciju.

Što se samog događaja tiče, sudionici će imati priliku pratiti prezentacije kompanija vezanih za svoju struku, uz Njuškalo predstavit će im se i Biss, Netgen, ReversingLabs, Infobip, GDi, Superology, Software Sauna, Jenz, HPB, Newfire, AirCash. Također, ovaj događaj su podržale tvrtke: Kamgrad, Undabot, Nexi Group, SHAPE, Alarm automatika i Montelektro.

Komentirajte prvi

New Report

Close