Novi župan splitsko-dalmatinski Zlatko Ževrnja preuzeo dužnost

Autor: Poslovni.hr/Hina , 07. lipanj 2013. u 14:51
Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

“Zahvaljujem dosadašnjem županu Anti Sanaderu na svemu što je učinio, a svoj posao je godinama uspješno obavljao”, rekao je Ževrnja.

Novi župan splitsko-dalmatinski Zlatko Ževrnja (HDZ) preuzeo je danas dužnost najavivši kako će ta županija imati moto "radi i gradi", te da će biti vlast kontinuiteta.

Danas već bivši župan Ante Sanader (HDZ) je Zlatku Ževrnji prilikom preuzimanja vlasti predao ključ koji, kako je rekao, otvara sva vrata u Županiji. Ante Sanader je dodao kako vjeruje da će novi župan Zlatko Ževrnja biti odličan u što će se uskoro svi uvjeriti.

"Zahvaljujem dosadašnjem županu Anti Sanaderu na svemu što je učinio, a svoj posao je godinama uspješno obavljao. Nastavit ću sve započete projekte, a mi koji ostajemo u županiji, započet ćemo i nove na dobrobit svih stanovnika. Osobno ću sve svoje znanje i energiju iskoristiti na mjestu splitsko-dalmatinskog župana", rekao je župan Ževrnja.

Novi splitsko-dalmatinski župan Zlatko Ževrnja dugogodišnji je uspješni načelnik općine Dugopolje, a svoju je novu funkciju uvjerljivo dobio u drugom krugu lokalnih izbora gdje mu je protukandidat bio don Ivan Grubišić iz Saveza za građansku i etičku Hrvatsku (SGEH).

Komentirajte prvi

New Report

Close