FOTO: Novi trgovački lanac donosi koncept koji kod nas još nije viđen – Off price kupnja

Autor: Sergej Novosel Vučković , 30. studeni 2021. u 11:13
Foto; PD

U najvećem trgovačkom centru u Hrvatskoj, Westgate Shopping Cityju kod Zaprešića, otvoren HalfPrice, trgovina poljskog lanca koji karakteriziraju visoki popusti na odjevne artikle poznatih brendova i do 80%. Evo u čemu je ‘trik’

Iako je Black Friday kao dan velikih popusta iza nas, prilika za povoljnu kupnju ne nedostaje, štoviše od danas se stvara i nova – u Westgate Shopping Cityju kod Zaprešića otvara se HalfPrice, prvi u Hrvatskoj. Riječ je o brendu lanca trgovina izvorno iz Poljske i dio je grupe CCC, a značajan je po tome što dizajnerske marke nudi po cijenama sniženima i do čak 80%. Znači, ne samo upola cijene nego i više od toga – no ne na svu količinu. Koncept za koji iz trgovine tvrde da još nije viđen u Hrvatskoj.

“Vjerojatno se pitate kako to da dizajnersku odjeću nudimo po mnogo nižoj cijeni. Oslanjamo se na tzv. koncept prodaje off price. U najkraćim crtama, dizajnerski artikli u HalfPrice trgovini dostupni su u svega nekoliko primjeraka i veličina, stoga ih svi koji žele u svojoj kolekciji imati neki od željenih luksuznih komada moraju neprekidno imati na oku”, otkrivaju iz HalfPricea u čemu je ‘trik’. Imaju, tvrde na svojim web stranicama, svoj tim kupaca i trendsetera koji surađuje s markama i dizajnerima iz cijelog svijeta. Oni svaki dan love trendove i pregovaraju o povoljnim cijenama. Pokušavaju ispuniti očekivanja naših kupaca, nudeći raznolikost i visoku kvalitetu po najpovoljnijoj cijeni, objašnjavaju iz ovoga poljskog trgovačkog lanca, koji je na tom tržištu započeo s radom početkom svibnja, prvo u Wrocławu. Tad je najavljeno da će ih do kraja godine u toj zemlji biti 60.

Foto: PD

U asortimanu uz odjeću se nalazi i obuća, igračke, kozmetika i dodaci za dom, a sve se, ističu, može kupiti uz pogodnosti poput poklon vaučera, rođendanskih kupona, povrata bez računa i stvari iz kutka Sale, tj. rasprodaja. Pored toga, kupci se mogu učlaniti u HP klub koji im osigurava još 7% popusta na kupnje utorkom.

Foto: PD

Na svojim web stranicama opisuju da je HalfPrice “ogroman dio prigode pun moderne odjeće, obuće, kozmetike i predmeta za dom”.
“Naše trgovine opskrbljujemo raznolikom robom prilagođenom potrebama naših kupaca. Nove proizvode dodajemo nekoliko puta tjedno, tako da imate priliku pronaći prave povoljne cijene po nevjerojatnim cijenama”, poručuju kupcima. HalfPrice trgovine postoje u Poljskoj, Austriji, Češkoj i Mađarskoj i odsad u Hrvatskoj. Tajming početka djelovanja na našem tržištu (uoči prosinca kao najpopularnijeg razdoblja godine za potrošnju) ide u prilog tome da se nadaju steći dosta poklonika u Hrvatskoj već od starta.

Komentirajte prvi

New Report

Close