Novi poslovni pothvat braće Drahotuski: Umjesto na moru, uložili su u turizam u Osijeku

Autor: Poslovni.hr , 15. veljača 2018. u 09:56
Foto: Davor Javorović / Pixsell

Osijek i Slavonija i Baranja sada su na karti putoholičara upravo kao neotkriveno blago i postoji velik interes da se ova lokacija ponudi onima željnima novih destinacija.

Vlasnik turističke agencije "Kuna" Sven Drahotuski u suradnji s bratom Davidom krenuo je u novi poslovni pothvat. Riječ je o otvaranju apartmanskog smještaja u centru Osijeka, jedinog ovakvog tipa koji je kategoriziran s četiri zvjezdice i ima mogućnost smještaja cijelog turističkog autobusa.

Kako piše Glas Slavonije, od danas su svoja vrata u Ružinoj ulici otvorili apartmani i sobe “Centruma” s 12 smještajnih jedinica i kapacitetom od 40 ležajeva, ali i parkirališnim prostorom. Braća Drahotuski kažu kako već imaju iskustva s iznajmljivanjem privatnog smještaja u centru grada, ali do sada su to bili izdvojeni apartmani na različitim lokacijama, dok je ovo prvi, potpuno nov i u tu svrhu sagrađen objekt. Vlasnik agencije “Kuna” odlučio je kupiti zemljište u Ružinoj ulici, sagraditi dvokatnicu i namijeniti je isključivo iznajmljivanju turistima, a sve zato što ima novu viziju turizma.

– Osijek i Slavonija i Baranja sada su na karti putoholičara upravo kao neotkriveno blago i postoji velik interes da se ova lokacija ponudi onima željnima novih destinacija. Upravo će se naša agencija okrenuti u ovom smjeru. Znači, svima koji dođu možemo ponuditi kompletnu turističku ponudu i animacijski programa, od sada i luksuzan smještaj u apartmanima “Centrum” – napominje Sven Drahotuski.

– Mogli smo izgraditi za isti novac i pet apartmana na moru, koji bi mi sigurno bili puni tri mjeseca. No, u Osijeku možeš raditi 12 mjeseci i zaraditi jednako i ostaješ ovdje, što je najvažnije – poručuju Sven i David Drahotuski.

Komentirajte prvi

New Report

Close