Napunjen u boce tek ovog proljeća, novi pjenušac dobio zlato u Mađarskoj

Autor: Marta Duić , 25. srpanj 2018. u 06:33
Francesca Brut iz 2017. plod je nove tehnologije Feravina

U ovom gradu, središtu najpoznatije mađarske vinske ceste, ocjenjivao se rose proizveden od frankovke hrvatskih i mađarskih vinara iz osam vinogorja.

Napunjena u boce tek ovog proljeća i proizvedena charmat metodom, novom tehnologijom u podrumu Feravina, Francesca brut 2017., na prvom je ocjenjivanju  rosea u Villányju oduševila žirite osvojila zlato te titulu Best Sparkling. 

U ovom gradu, središtu najpoznatije mađarske vinske ceste, ocjenjivao se rose proizveden od frankovke hrvatskih i mađarskih vinara iz osam vinogorja. 

"Ocjenjivanje je organizirano u cilju povezivanja i razvoja prekogranične suradnje proizvođača frankovke, bila je sjajna prilika da najavimo prvi Festival frankovke, krajem rujna u Feričancima", poručuje Luka Vrga, član Uprave Osilovca, tvrtke u čijem je sastavu Feravino.

Komentirajte prvi

New Report

Close