Novi Park Resort može primiti više od tisuću gostiju

Autor: Ana Maria Filipović Grčić , 22. srpanj 2018. u 09:45
Pogled na veliki hotelski kupališni kompleks / PD

Plava laguna otvorila novi kompleks u Poreču, dosad najveću investiciju kompanije, tešku 35 milijuna eura.

Hotelski lanac Plava laguna u Poreču je za goste otvorio vrata svoga novog hotela, apartmana i vila, objedinjenih pod imenom Park Resort. Riječ je ujedno o dosad najvećoj investiciji toga hotelijera, ukupne vrijednosti veće od 35 milijuna eura i projektu kojim je nekadašnji hotel Laguna Park srušen, a na toj lokaciji napravljen novi s ukupno 309 smještajnih jedinica koje mogu primiti oko tisuću gostiju. Konkretno, kako navode iz Plave lagune, gosti sada na raspolaganju imaju 154 sobe odnosno suites ili hotelska apartmana te 91 garden-suites, uz 43 apartmana, 21 vilu te restoran á la Park te Lounge bar kao i dva animacijska kluba za djecu.

“Riječ je o podizanju kvalitete postojećih objekata, ali uz potpunu rekonstrukciju hotela, vila i apartmana i uz povećanje turističkih sadržaja, sukladno zahtjevima tržišta”, priopćili su iz kompanije.

Investicija uključuje i izgradnju centralnog bazenskog kompleksa, dok su gostima vila na raspolaganju posebni bazeni i prostori za sunčanje te masažu što su prvi gosti ovih dana već imali prilike iskusiti, a neki od njih i pohvalili novo ruho hotela. “Fantastičan bazen za djecu, uživali smo u sjajnom pogledu na more iz apartmana. Osoblje je ljubazno, odličan omjer cijene i kvalitete”, komentar je njihove gošće iz Australije koji stoji u priopćenju. Od ostale ponude, djeci su na raspolaganju vodene atrakcije kao što su dječji bazeni, tobogani te poseban bazen za bebe, a gostima je na raspolaganju i tzv. relaks bazen.

Komentirajte prvi

New Report

Close