Novi milijunaši još uvijek u nevjerici

Autor: Poslovni.hr/HRT , 26. veljača 2013. u 14:46
Ilustracija (Foto: Robert Anić/PIXSELL)

Posljednji put Superbingo je izvučen 23. veljače, 2008. godine, a sretni dobitnik iz Kaštel Sućurca tada je osvojio velikih 14.200.000,00 kn.

'Nismo oka sklopili cijelu noć. Došli smo provjeriti je li istina', rekao je za HRT ushićeni par iz okolice Zagreba koji je pogodio najveći iznos Superbinga svih vremena.

Da su pogodili Superbingo od 29.612.778,62 kuna potvrđeno im je pri dolasku u prostorije Hrvatske Lutrije. 'Još ne možemo vjerovati. Supruga je uplatila zadnji trenutak prije zaključenja uplate. Gledali smo sinoć zadnje vijesti prije spavanja i vidio sam da je uplaćeno u Arena centru. Kad je supruga rekla da je tamo uplatila odmah sam otišao provjeravati brojeve', govore sretni supružnici koji žele ostati anonimni.

Kada se suprug duže zadržao u provjeri brojeva pred televizorom, ustala je i supruga koja je uplatila Bingo za 10 kuna i zatekla ga u trenutku zaokruživanja zadnjeg broja – 24. Od tada, kažu, izmjenjuju se trenuci veselja i šoka, a zaspali su tek pred jutro. Povremeno igraju Bingo i najveći dobitak do sada bile su petice, a suprug je na sportskom klađenju znao osvojiti i nekoliko tisuća kuna. Dobitak ih je šokirao i još uvijek ne znaju na što će potrošiti.

'Još ne vjerujemo i ne možemo osvijestiti taj dobitak tako da nemamo ni planove. Sigurno ćemo zatvoriti kredit za početak, a novac upotrijebiti za bolju budućnost', kažu novi milijunaši.

Posljednji put Superbingo je izvučen 23. veljače, 2008. godine, a sretni dobitnik iz Kaštel Sućurca tada je osvojio velikih 14.200.000,00 kn. Nakon Superbinga pred igračima Hrvatske Lutrije stoji novi rekord jer se u srijedu u igri Loto 7/39 igra za najveći Jackpot svih vremena u nekoj originalnoj igri na sreću Hrvatske Lutrije. Dobitak Super 7 iznosi 54,5 milijuna kuna.

U petak navečer izvlače se kuglice međunarodne igre na sreću Eurojackpot u kojoj odnedavno mogu sudjelovati i igrači iz Hrvatske. Glavni dobitak iznosi vrtoglavih 128 milijuna kuna.

Komentirajte prvi

New Report

Close