Novi bazen na Sveticama zatvoren do daljnjeg, kupači kažu da se raspada, a Holding da je sve u redu

Autor: Poslovni.hr , 22. kolovoz 2018. u 11:16
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Remont tako ulazi u četvrti tjedan, što je dulje od svih ostalih zagrebačkih plivališta.

Tri tjedna – toliko, objavila je ustanova Upravljanje sportskim objektima prošlog mjeseca, trebao je, zbog standardnog godišnjeg remonta, biti zatvoren bazen na Sveticama, piše Večernji list. Redovito se održavanje, međutim, pretvorilo u zatvaranje bazena do daljnjega, i to “zbog potrebe za provođenjem dodatnih ispitivanja nakon provedenih radova na remontu”.

I dok iz Holdinga uvjeravaju kako je s bazenom sve u redu i kako je riječ “o unaprijed predviđenim radovima”, iako se ne zna njihov razlog kao ni kraj, Zagrepčani su gotovo pa sigurni da se ne radi samo o redovnom održavanju. Popucale pločice i hrđa – Mijenjaju pločice jer su popucale. Već neko vrijeme stoje takve pa su vjerojatno to sad odlučili riješiti kad je prilika – komentirala je jedna kupačica, dok su i drugi zaključili kako ima problema, između ostalog, s hrđom, koja se počela nakupljati već nekoliko mjeseci nakon otvorenja kompleksa. No u Zagrebačkom holdingu inzistiraju da je sve rutinski.

– Naglašavamo da je riječ o unaprijed predviđenim radovima koji su se i prethodnih godina obavljali radi održavanja bazena – poručuju. Remont tako ulazi u četvrti tjedan, što je dulje od svih ostalih zagrebačkih plivališta. Na bazenu u Domu sportova, primjerice, održavanje je trajalo dva tjedna, dok bi se remont na bazenima Mladosti na Savi trebao napraviti u roku od tri tjedna, koliko je bilo predviđeno i za bazen Svetice. Za usporedbu, prošle je godine održavanje bazena kojem sad trebaju “dodatna ispitivanja” trajalo 24 dana.

Više o temi pročitajte ovdje.

Komentari (3)
Pogledajte sve

Kad bi samo unutra pustili neovisni nadzor, tko zna što bi otkrili, ali to neće zatražiti ama baš nijedna stranka.

Ma rođe znaju kak se dela.

Odličan posao našeg Gradonačelnika s Zagreb Montažom.. Što više reći.

New Report

Close