Nova usluga Hypo banke – eRačun

Autor: Objava za medije , 15. srpanj 2013. u 11:09
Photo: Nik Rovan/Zurnal24/PIXSEL

Hypo Alpe-Adria-Bank d.d. proširila je svoju ponudu usluga vezanih uz internetsko i mobilno bankarstvo te je uvela sveobuhvatnu uslugu eRačun.

Hypo Alpe-Adria-Bank d.d. proširila je svoju ponudu usluga vezanih uz internetsko i mobilno bankarstvo te je uvela sveobuhvatnu uslugu eRačun.

Riječ je o za klijente besplatnoj funkcionalnosti koja im omogućuje zaprimanje i plaćanje elektroničkih računa (e-računa) te elektroničkih uplatnica (e-uplatnica) izravno putem internetskog (HYPOnet) i mobilnog (m-Hypo:-) bankarstva.

Usluga eRačun namijenjena je građanima, kojima pojednostavljuje i ubrzava cijeli proces izdavanja, plaćanja i arhiviranja računa uz niže naknade., poručuju iz Hypoa. eRačun je istovjetan papirnatim računima koje klijenti primaju poštom, a mogu ga spremiti u digitalnom obliku na računalo te pregledavati u svakom trenutku.

Klijenti koji zaprime e-uplatnicu putem internetskog (HYPOnet) i/ili mobilnog bankarstva (m-Hypo:-) mogu u svega nekoliko klikova platiti već pripremljeni platni nalog te izvršiti plaćanje i to uz povoljniju naknadu od redovne, što ovu uslugu čini idealnom za sve koji račune plaćaju trajnim nalogom.

Trenutno su izdavatelji s kojima je moguće ugovoriti uslugu eRačun HT d.d. (T-Com i T-Mobile računi), H1 Telekom d.d., Grad Rijeka (RI-Stan d.o.o.) i Optima Telekom d.d.

Ostale funkcionalnosti HYPOnet i m-Hypo:-) su: korištenje usluga Hypo banke s bilo kojeg mjesta na svijetu gdje postoji pristup Internetu, pristup računima 24 sata na dan, 7 dana u tjednu, brže i jednostavnije obavljanje transakcija unutar zemlje i prema inozemstvu, mogućnost oročavanja sredstava i štednje na e-knjižici, povoljnije naknade za obavljanje usluga, mogućnost trgovanja sa Hypo fondovima i pregled stanja i uspješnosti, ažuriranje kontakt-podataka i promjena načina dostave izvoda, HYPOeTrade – usluga trgovanja vrijednosnim papirima putem interneta za tržišta kapitala diljem svijeta.

Komentirajte prvi

New Report

Close