Nova pravila za testiranje: Prvo se prijaviti preko interneta, promijenili i radno vrijeme

Autor: Poslovni.hr , 23. listopad 2020. u 11:53
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Danas je u glavnom gradu 580 novozaraženih, a u samoizolaciji je čak 894 ljudi. Većina novooboljelih su kontakt ranije zaraženih, a pozitivno je 18 štićenika domova za starije i nemoćne.

Iako je u Zagrebu u petak manji broj zaraženih nego što je to bilo jučer, pročelnik Gradskog ureda za zdravstvo Vjekoslav Jeleč, na današnjoj press konferenciji zagrebačkog stožera rekao je kako je epidemiološka situacija te je zamolio građane da se pridržavaju mjera.

Novo radno vrijeme za testiranje na Štamparu je od ponedjeljka do subote od 10 do 14 sati, a nedjeljom i blagdanima od 8 do 10 sati. Sve osobe se moraju naručiti, bez obzira plaćaju li testiranje ili dolaze s uputnicom obiteljskog liječnika” rekla je glavna sestra Andrije Štampara Cecilija Rotim.

“Imamo potrebu za striktnim pridržavanjem protuepidemijskih mjera – poručio je Jeleč. Danas je u glavnom gradu 580 novozaraženih, a u samoizolaciji je čak 894 ljudi. Većina novooboljelih su kontakt ranije zaraženih, a pozitivno je 18 štićenika domova za starije i nemoćne”, rekla je glavna sestra Andrije Štampara Cecilija Rotim.

Komentirajte prvi

New Report

Close