Nova poslovna suradnja: Prvi pametni nakit stvoren isključivo za žene dostupan na svim Answear tržištima

Autor: Poslovni.hr , 10. listopad 2022. u 15:21
Suosnivačica Bellabeata Urška Sršen, Foto: Pixsell

Ivy pametna narukvica od sada dostupna na Answear platformi u 11 europskih zemalja

Answear, vodeća europska internetska platforma za kupovinu odjeće i Bellabeat, lider u stvaranju wellness tehnologije namijenjene isključivo ženama započeli su poslovnu suradnju. Ivy, prvi pametni nakit stvoren isključivo za žene od rujna je dostupan na svim Answear tržištima – točnije u jedanaest europskih zemalja: Poljskoj, Češkoj, Slovačkoj, Ukrajini, Rumunjskoj, Mađarskoj, Bugarskoj, Grčkoj, Cipru, Sloveniji i Hrvatskoj.

Suradnja između vodeće europske modne internetske platforme i hrvatske tehnološke tvrtke sa svjetskom liderskom pozicijom započela je na inicijativu Bellabeat tima, a potvrdila se nakon detaljnog istraživanja. Sandra Gašparić, Country Managerica za Hrvatsku i Sloveniju istaknula je kako je Answear sretan jer ima priliku surađivati s lokalnim tvrtkama, posebice kad je riječ o slovensko-hrvatskom Bellabeatu jer se upravo regionalno Answear poslovanje odvija u spomenutim zemljama.

Ivy proizvod nasljednik je Bellabeat Leafa, prvog pametnog nakita kojeg je Business Insider proglasio najboljim pametnim nakitom te koji je do sada prodan u više od dva milijuna komada. Pametna narukvica pruža 24/7 podršku i analitiku svojim korisnicama. Ivy je vodootporan, pristaje svakoj odjeći i dizajniran je za nošenje u svakom trenutku uz do osam dana trajanja baterije.

Uz kupnju pametne narukvice Ivy, Bellabeat daje šest mjeseci pretplate na Bellabeat Wellness Coach čime ćete zaista moći zaokružiti svoju wellness priču; od praćenja biometrijskih podataka, uvida u vaše navike i stil do personaliziranog coachinga i pristupa bazi s preko 200 videa raznih vježbi, zdravih recepata, joge lica, akademije njege kože, raznih vrsta meditacija, podrške novim majkama i još mnogo toga.

“Ne postoji aspekt mog života u kojem mi Ivy na neki način ne pomaže jer se na kraju ipak sve svodi na brigu o vlastitom zdravlju. Svi smo skloni zaboraviti kako je svaki aspekt našeg života važan, naš san, naš posao, naše slobodno vrijeme. Ivy se jednostavno uklapa u dnevnu rutinu i suptilno podsjeća da se više odmarate, više vježbate, više pijete vode, više meditirate. Sve što je potrebno kako bi dosegnuli zdraviju verziju sebe. Praćenje vlastitih navika i življenje u skladu s time je već godinama način života u Americi gdje je zapravo i sjedište naše kompanije. Drago mi je da se “trend” praćenja počeo širiti i u Europi. Upravo iz tog razloga sretna sam što ćemo suradnjom s brendom Answear svoj proizvod približiti korisnicama u 11 europskih zemalja”, napomenula je Urška Sršen suosnivačica Bellabeata.

Komentari (1)
Pogledajte sve

no electricity for you

Tesla

New Report

Close