Nova online platforma platforma za trgovinu i održavanje vozila vrijedna 35 milijuna kuna

Autor: Poslovni dnevnik , 17. siječanj 2021. u 08:11
Neostar.com zamišljan kao jedinstveno mjesto za prodaju i kupnju rabljenih vozila/DAVOR PUKLAVEC/PIXSELL

Iza platforme stoji hrvatski startup Neostar d.o.o., a u razvoj je uloženo više od 35 milijuna kuna.

Neostar.com nova je platforma za prodaju, kupnju i održavanje vozila koja donosi globalnu inovaciju. Naime, rabljena vozila se na platformi mogu besplatno oglašavati i prodavati sve pravne i fizičke osobe, a kupci dobivaju transparentan uvid u stanje vozila, jer Neostar vrši pregled u 60 ključnih točaka, te sigurnost pri kupnji jer sva vozila imaju tvorničko ili Neostarovo jamstvo.

Iza platforme stoji hrvatski startup Neostar d.o.o., a u razvoj je uloženo više od 35 milijuna kuna. Dugoročan je cilj Neostara privlačenje novih investitora i investicija kako bi se omogućio daljnji razvoj platforme kao i iskoraci na druga tržišta.

“Automobilska industrija u cjelini, pa tako i trgovina automobilima globalno gledajući, nije među predvodnicima digitalne transformacije, već možemo reći da na tom području čak zaostaje.

Prema dosadašnjem iskustvu s online prodajom novih i rabljenih vozila uočili smo prostor za konsolidaciju i digitalizaciju usluga ne samo na lokalnoj već i globalnoj razini.

Zato smo pokrenuli startup Neostar sa sjedištem u Hrvatskoj, ali s globalnim ambicijama. Lansiranje platforme na hrvatskom tržištu vidimo tek kao prvi korak.

Po inovaciji koju donosimo u ovaj segment tržišta možemo reći da smo svojevrsni AirBnb za rabljena vozila”, istaknuo je Dimitrije Trbović predsjednik Uprave Neostara.

Komentirajte prvi

New Report

Close