Nova usluga na tržištu: Preko portala do niza usluga po, tvrde osnivači, minimalnim cijenama

Autor: Poslovni.hr , 01. ožujak 2023. u 10:13
Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL

Ova web stranica u ponudi ima cijeli niz usluga, provjerenih i profesionalnih kadrova, koji su ujedno njihovi zaposlenici. 

U nedostatku profesionalnih kadrova na tržištu Zagreba, tim mladih entuzijasta, stručnjaka iz IT sektora, predvođenih vlasnikom Gordanom Palićem preko svoje neprofitne udruge Digitalne tehnologije, pokrenula je tijekom veljače novu web platformu “Profesionalne usluge”.

Cilj im je kažu, da građanima Zagreba i okolice osiguraju neke od vrlo traženih obrtničkih usluga i profesionalnih znanja, po minimalnim cijenama. Ova web stranica u ponudi ima cijeli niz usluga, provjerenih i profesionalnih kadrova, koji su ujedno njihovi zaposlenici.

Iz Profesionalnih usluga ističu kako su danas na tržištu Zagreba, 90 posto profesionalaca za svoje usluge rezervirani tjednima unaprijed, zbog čega si dozvoljavaju da drastično dižu cijene iznad mogućnosti koje si danas većina građana može priuštiti, zbog niskog kućnog budžeta. Na tržištu rada danas je većinom puno priučenih majstora koji traže brz i lak posao, što nikako ne ulijeva sigurnost niti vrhunsku razinu kvalitete za građane.

Zato web portalom Profesionalne usluge, udruga Digitalne tehnologije želi postaviti nove standarde, koji označavaju brzu i profesionalnu uslugu, pouzdanih i provjerenih te uvijek dostupnih kadrova, po pristupačnim cijenama.

” Sa radom smo krenuli tijekom veljače, a angažirali smo 20-tak profesionalaca, koji su naši zaposlenici i koji će građani moći angažirati preko našeg web-a, a potom će im oni pružati usluge primjerice šminkanja, davanja instrukcija za različite predmete, vršiti usluge priprema za maturu i slično. Za sada na jednom mjestu, preko naše web stranice nudimo i druge, vrlo tražene usluge poput različitih vrsta čišćenja, servisa bojlera te brojne druge poslove koji su potrebni kućanstvima. Usluge su to koje je danas teško pronaći u Zagrebu ili se tim poslovima bave neprovjereni amateri, koji vrlo često posao ne odrade profesionalno, a pritom naplaćuju ogromne iznose za svoj, vrlo često loše odrađen posao” , izjavio je povodom pokretanja projekta vlasnik web stranice Profesionalne usluge, Gordan Palić.

Iz udruge Digitalne tehnologije objašnjavaju kako na svom portalu imaju dvije vrste usluga. Prva skupina usluga su standardizirane usluge poput šminkanja, davanja instrukcija, servisa bojlera i čišćenje koje se odmah mogu kupiti i platiti kreditnim karticama, nakon čega klijenta kontaktiraju zaposlenici odnosno angažirani stručni profesionalci i u kratkom vremenskom roku izlaze na teren i profesionalno odrađuju posao.

U drugoj skupini su personalizirane usluge poput priprema za maturu, poduke i edukacije za izradu web stranica, usluge nutricioniste, fitnes trenera, druge majstorske usluge poput različitih adaptacija, za koje je potreban personalizirani pristup odnosno obavljanje službenog razgovora te pomna izrada i prilagodba personaliziranog paketa usluge, koju kupac dobiva putem službene ponude uz mogućnost plaćanja na rate.

“Danas na tržištu postoje brojni servisi za razne usluge, koji stoje samo kao posrednici kod davanja usluga i potrošači ne znaju tko im dolazi na vrata i koliko su takvi majstori pouzdani i stručni. Ovdje smo direktno mi pružatelji usluge tj. naši zaposlenici što garantira kvalitetu i po tome se razlikuje od sličnih ponuđača na tržištu” , istaknuo je Gordan Palić.

Palić kaže kako udruga za sada pruža profesionalne usluge na razini Zagreba, ali im je cilj proširiti se i na ostale gradove. Inače, tim koji je pokrenuo web portal profesionale-usluge.eu na IT tržištu djeluje više od 10 godina.

Komentirajte prvi

New Report

Close