Norvežanin šišanje u Komiži platio 450 kuna

Autor: Poslovni.hr , 02. srpanj 2016. u 14:02
Foto: Kristina Stedul-Fabac/PIXSELL

”To su cijene mojih usluga, kompletnog servisa koji dobiju moje mušterije. Uostalom, sve je vidljivo i na cjeniku, koji vrijedi i za domaće i za strance”, pojasnio je brojke na računu Zoran Repanić.

Jedan turist iz Norveške ostao je neugodno iznenađen kad je za šišanje, brijanje i pranje kose dobio račun od 450 kuna.

Ovo šišanje kose, ali i novčanika dogodilo se u frizerskom salonu u Komiži čiji je vlasnik Zoran Repanić.

''Nisam mogao vjerovati da je to cijena frizerske usluge. I kada sam pokazao račun mojim domaćinima, i oni su bili iznenađeni cijenom'',  prenosi Slobodna Dalmacija izjavu od Norvežanina.

A što nudi za tu poveću cijenu, za punih 60 eura, jer cijena muškog šišanja u Splitu je od 50 do 60 kuna, a za primjer u Oslu, kaže ovaj Norvežanin, iznosi 10 eura, odnosno 75 kuna, odgovorio je i sam vlasnik frizerskog salona.

''To su cijene mojih usluga, kompletnog servisa koji dobiju moje mušterije. Uostalom, sve je vidljivo i na cjeniku, koji vrijedi i za domaće i za strance'', pojasnio je brojke na računu Zoran Repanić.

''Kod mene osim šišanja imate masažu vlasišta, pa ramena, dok uz brijanje imate i masažu lica te vrata. Cijeli tretman traje sat i pol, pa je takva i cijena. Šišanje 200 kuna, pranje i sušenje kose 100 kuna, te brijanje 150 kuna'', kazao je.

Komentari (10)
Pogledajte sve

možda mu je stavljao i kakav “umetak”

u becu je 40 eur



I meni su u Norveškoj naplaćivali pivo 75kn a kavu 30

Još si dobro i prošao, ja sam pivu u Oslu lani placao 100 kn, a kavu i jogurt na nekakvom kiosku 70, a o konkretnom rucku da ni ne pričam…
[/quote]

u norveškoj je prosječna plaća 20 000 kuna


I meni su u Norveškoj naplaćivali pivo 75kn a kavu 30

Još si dobro i prošao, ja sam pivu u Oslu lani placao 100 kn, a kavu i jogurt na nekakvom kiosku 70, a o konkretnom rucku da ni ne pričam…

New Report

Close