Nagradu za europskog poduzetnika godine osvojio Hrvat, i to u konkurenciji 150.000 poduzeća

Autor: Lucija Špiljak , 06. prosinac 2019. u 08:04
Foto: PD

“Ova prestižna europska nagrada kruna je moje 55-godišnje karijere uz podršku obitelji, vjernost mojih zaposlenika i povjerenje naših poslovnih partnera”, istaknuo je.

Europskim Poduzetnikom godine u finalu najvećeg poslovnog natjecanja European Business Awards u Varšavi proglašen je Stjepan Šafran, osnivač tvrtke Metal Product, odabrane među više od 150.000 poduzeća iz 33 zemlje.

“Ova prestižna europska nagrada kruna je moje 55-godišnje karijere uz podršku obitelji, vjernost mojih zaposlenika i povjerenje naših poslovnih partnera”, istaknuo je Šafran koji je, danas obiteljsku proizvodnu tvrtku, osnovao 1967., a u Odri i Brezničkom Humu zapošljava 230 ljudi. Specijalizirali su se za obradu metala, a osnova im je proizvodnja opreme za energetski sektor i druge industrije. Orijentirani su na vanjsko tržište gdje bilježe čak 80% prihoda, a u zadnjih pet godina uložili su u širenje proizvodnih kapaciteta i uvođenje novih tehnologija. “Metal Product je postigao zlatni standard za poslovnu izvrsnost”, poručio je Adrian Tripp, predsjednik Uprave EBA-e.

Komentari (1)
Pogledajte sve

Takvih nam ljudi i poduzeća treba. Čestitke.

New Report

Close