Nijemac razočaran cijenama u Hrvatskoj: Ručak s obitelji platio gotovo 100 eura

Autor: Poslovni.hr , 13. lipanj 2022. u 10:47
Foto: Pixabay

Očito da je pandemija štošta u svijetu poremetila.

Naši najčešći gosti Nijemci, nisu oduševljeni cijenama. Dok je jedna gospođa iz Hamburga jela rižoto za 80 kuna, drugi gospodin je iznimno ogorčen na cijene u Hrvatskoj.

– Ovdje smo samo jedan dan, odsjeli smo u apartmanu na Viru. Cijene su grozne, bili smo u Hrvatskoj prije, i tada je bilo puno jeftinije, sada je vrlo skupo, ove godine pogotovo. Na primjer, mi smo platili ručak oko 700 kuna, supruga, ja i dvoje djece, a prije smo znali proći dosta jeftinije, naglasio je Nijemac.
Budući da dolazi iz skupog Londona, jednu Britanku cijene nisu iznenadile. Čak je prokomentirala piće koje je u Hrvatskoj, prema njezinu mišljenju, jeftinije, piše Zadarski list.
Očito da je pandemija štošta u svijetu poremetila i ostavila dugotrajne posljedice koje se ogledaju u porastu cijena. Naime, očigledno je da sada proizvode plaćamo više nego inače pa je tako i jedan prosječan ručak u restoranu poskupio. Iako su cijene u Hrvatskoj, u usporedbi s nekim drugim europskim gradovima, i dalje prijemčive za strance, uočava se porast.

Komentirajte prvi

New Report

Close