NFON širi tim u Poljskoj, zapošljava nove stručnjake u srednjoistočnoj Europi i Hrvatskoj

Autor: Poslovni.hr , 02. lipanj 2022. u 11:42
Foto: Pixabay

Akvizicija dijela aktivnosti Biznes Innovationa još je jedan korak prema populariziranju integriranih poslovnih komunikacija u Poljskoj i srednjoističnoj Europi te jačanju pozicije na tržištu

NFON, europski pružatelj integriranih poslovnih komunikacija na cloudu, preuzeo je dio zaposlenika i aktivnosti partnerske tvrtke Biznes Innovation iz Poljske. Ova tvrtka jedna je od većih partnera zaslužna za razvoj NFON partnerske mreže u Poljskoj. Akvizicija dijela aktivnosti Biznes Innovationa još je jedan korak prema populariziranju integriranih poslovnih komunikacija u Poljskoj i srednjoističnoj Europi te jačanju pozicije na tržištu. Prethodno, NFON je proširio partnersku mrežu kroz NGAGE partnerski program, a u 2021. godini otvorili su još jednu podružnicu u centru Varšave.

“Biznes Innovation kao predstavnik i zastupnik Cloudya cloud servisa značajno su podržali NFON prilikom ulaska na poljsko tržište telekomunikacija. Zahvaljujući aktivnostima kao što su izgradnja partnerske mreže, distribucija naših rješenja i korisnička podrška, bili smo u mogućnosti razviti se i rasti u Poljskoj iz godine u godinu”, kazao je Gernot Hofstetter, izvršni direktor za NFON Austria i centralnu i istočnu Europu.

Novi nivo suradnje

Cilj suradnje je ojačati prodaju rješenja integrirane poslovne komunikacije na cloudu, uključujući glavni proizvod – Cloudya, pametnu cloud komunikacijsku platformu za jednostavne glasovne pozive, video konferencije, integraciju s CRM i ostalim alatima, kao i omnichannel središnji kontaktni centar za tvrtke. Rast NFON-a omogućio je novi nivo suradnje s Biznes Innovation.

“Iskusni stručnjak za tehničku i korisničku podršku iz Biznes Innovation pridružio se našem timu u Varšavi i pobrinuo se za podršku te regulatorne i operativne aktivnosti. Zahvaljujući tome, Biznes Innovation može se fokusirati na prodaju NFON usluga više nego ikad prije”, kaže Hofstetter.

Ovo je odgovor na rastuću potrebu tvrtki u Poljskoj za efikasna i integrirana cloud rješenja koji su potrebni za svakodnevnu komunikaciju.

“S velikim zadovoljstvom podržavamo otvorenje NFON ureda u Poljskoj, naglašavajući važnost poljskog tržišta za NFON i prijelaz iz faze istraživanja tržišta u izgradnju poslovanja. Postojeća partnerska mreža i iskustvo naših specijalista su još jedan korak koji će ubrzati proces izgradnje prisutnosti na tržištu i povećanje vidljivosti NFON-a u regiji. Stoga će se Biznis Innovation fokusirati na poslovne korisnike, konzultantske usluge i nuđenje naprednih cloud komunikacijskih rješenja”, kazao je Krzysztof Burzyński, izvršni partner uz tvrtke Biznes Innovation.

 Zapošljavaju stručnjake u CEE regiji

U srednjoistočnoj Europi, pa i Hrvatskoj, NFON zapošljava i traži stručnjake za pozicije prodajnih predstavnika, korisničke podrške, tehničke podrške te marketinga.

“Poljska je tržište na kojem smo prepoznali veliki potencijal te u suradnji s Biznes Innovation i našim pojačanim timom u Varšavi želimo nastaviti naš rast i pomoći tvrtkama da unaprijede poslovnu komunikaciju. I dalje zapošljavamo u cijeloj CEE regiji i nadamo se da ćemo proširiti naše aktivnosti, s novim zaposlenicima iz država u kojima smo aktivni. Pozivam sve da posjete našu internetsku stranicu I da se prijave”, poručuje Hofstetter.

Komentirajte prvi

New Report

Close