Neobičan slučaj: Policajac van službe u Rovinju zatekao serijsku kradljivicu

Autor: Poslovni.hr/Hina , 25. siječanj 2024. u 13:38
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Rovinjska policija dovršila je kriminalističko istraživanje.

Policajac iz Rovinja van službe zatekao je serijsku kradljivicu iz Siska koja je u prethodnih mjesec dana diljem zemlje krala parfeme prouzročivši materijalnu štetu veću od 38 tisuća eura, izvijestila je u četvrtak istarska policija.

Rovinjska policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjakinjom i utvrdila sumnju da je od 28. prosinca prošle do 23. siječnja ove godine počinila 16 krađa iz trgovina od čega jedno djelo u pokušaju.

Ženu je 23. siječnja oko 14 sati u trgovačkom centru u Ulici Spine u Rovinju zatekao i zaustavio policijski službenik koji se nalazio van službe dok se udaljavala iz trgovine, a nakon što su je djelatnice trgovine uočile u pokušaju krađe.

Policija je uhitila 23-godišnjakinju te je kriminalističkim istraživanjem utvrđeno kako je na području Rovinja, Poreča, Zadra, Siska, Zagreba, Velike Gorice, Koprivnice i Vukovara krala parfeme i na taj način pravnoj osobi iz Zagreba pričinila materijalnu štetu veću od 38 tisuća eura.

Neslužbeno se doznaje kako je ukupno počinila petnaest krađa kojom prilikom je ukrala 378 komada parfema, a u jednom slučaju u Velikoj Gorici uspjela je otuđiti čak 45 parfema. Osumnjičena je uz kaznenu prijavu u srijedu u poslijepodnevnim satima predana u pritvorsku jedinicu policije.

Komentirajte prvi

New Report

Close