Nema više Gold FM-a: Prestaje puštati strane hitove i mijenja ime u Happy FM

Autor: Poslovni.hr , 29. studeni 2022. u 11:13
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Kao misiju novog radija navode “pokrenuti još jači razvoj zabavne glazbene scene”.

VišeE ne postoji Gold FM. Na frekvenciji 94.9 MHz, na kojoj je za područje Zagreba i Velike Gorice dosad emitirao Gold FM, od danas se vrti Happy FM.

“Uz vrhunsku produkciju, nizat će se hit za hitom. Ako me ostaviš Mate Miše Kovača, Amnezija Maje Šuput, Nesretnik sam od rođenja Zlatka Pejakovića, Severinin Ajde, ajde zlato moje, Maslačak grupe Magazin, Moja Hercegovina Mate Bulića, Kada žene tulumare Joška Čaglja Jole, Ima li nade za nas Dražena Zečića i Anđele Kolar…”, najavljuju s novog radija, čija je direktorica Kristina Brčić.

“Pravi festival hitova… Čim ih krenete nabrajati, jasan je golemi potencijal Happy FM-a. Na njihov spomen odmah krene melodija u glavi, ljudi počnu pjevušiti. Naše višemjesečno istraživanje tržišta samo je dodatno potvrdilo ono što smo već znali – domaća zabavna glazba ima itekako veliku publiku, njezina popularnost nije uopće upitna ni kod mlađih generacija, i vrijeme je da dobije platformu koja će je predstaviti na najbolji mogući način. Ovo je moderni radio s našim najvećim hitovima”, izjavila je.

Kao misiju novog radija navode “pokrenuti još jači razvoj zabavne glazbene scene”.

“Redovito će nam u goste stizati najveća imena zabavne glazbe, ali je priča puno šira. Osigurat ćemo prostor i za mlade autore i izvođače, kao i one koji su tijekom godina neopravdano pomalo pali u zaborav. Bit će to novi impuls, vjetar u leđa zabavnjacima i vjerujem da ćemo zajedno publici predstaviti još puno novih hitova”, dodala je Brčić.

Ovo je velika promjena u programu na ovoj frekvenciji s obzirom na to da se Gold FM dosad promovirao ovako: “Ukratko, #legendarnihitovi znači da sviramo najbolje iz 80-ih, 90-ih i 70-ih, a nađe se koja i iz 60-ih i 50-ih.”

Komentirajte prvi

New Report

Close