Nema prihvatljivih ponuda, poništen postupak javne nabave vezan uz obnovu Banskih dvora

Autor: Poslovni.hr/Hina , 07. travanj 2022. u 13:36
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Za ovaj postupak nabave naručitelj je, naime, osigurao sredstva u iznosu procijenjene vrijednosti nabave od 155.110.000 kuna + PDV

Postupak javne nabave izrade projektno-tehničke dokumentacije i izvedbe radova cjelovite obnove zgrade Banskih dvora je poništen jer ni jedna pristigla ponuda nije ocijenjena prihvatljivom, izvijestili su u četvrtak Banski dvori najavljujući mogućnost pokretanja novog postupka.

“U postupku javne nabave izrade projektno – tehničke dokumentacije i izvedbe radova cjelovite obnove zgrade Banskih dvora jučer je donesena Odluka o poništenju postupka, budući da nijedna od četiri pristigle ponude nije ocijenjena kao prihvatljiva”, izvijestio je glasnogovornik Vlade Marko Milić.

Razlozi za poništenje postupka javne nabave obrazloženi su u Zapisniku o pregledu i ocjeni ponuda, a u bitnome, objašnjava Milić, tri ponuditelja nisu dostavila valjano jamstvo za ozbiljnost ponude, slijedom čega su njihove ponude odbijene ′kao nepravilne′, dok je četvrta ponuda odbijena ′kao neprihvatljiva′ jer prelazi planirana i osigurana sredstva za tu nabavu.

Za ovaj postupak nabave naručitelj je, naime, osigurao sredstva u iznosu procijenjene vrijednosti nabave od 155.110.000 kuna + PDV.

“Po konačnosti odluke o poništenju otvorit će se mogućnost za pokretanje novog postupka javne nabave”, dodaje glasnogovornik.

Komentirajte prvi

New Report

Close