Nautički sajam u Opatiji okuplja svjetsku elitu

Autor: Poslovni.hr , 05. veljača 2015. u 22:00
Foto: Žarko Bašić / Pixsell

Na ICE 15 predstavit će 200 isporučitelja razne opreme iz Hrvatske i inozemstva.

U Opatiji se u petak otvara trodnevni 3. specijalizirani nautički sajam International Charter Expo 2015. Sajam je najveći susret charter biznisa na svijetu koji okuplja sve relevantne sudionike charter biznisa i jedinstvena prilika charter kompanijama da se na jednom mjestu susretnu s velikim brojem charter agencija i dobavljačima roba i usluga važnih za njihove poslovanje. Status ICE 15 sajma potvrđuje i stotinjak prijavljenih charter kompanije iz 13 različitih svjetskih destinacija i više od 130 charter agencija iz 25 zemalja.

Osim charter kompanija i agencija na sajmu će se predstaviti i više od 200 hrvatskih i stranih dobavljač opreme i pružatelja usluga relevantnih za charter industriju. To su, prije svega, osiguravajuće i leasing kuće, jedrari, proizvođači vanbrodskih motora, gumenjaka, elektronike i ostali. Sam sajam se održava u organizaciji tvrtke Jadranski skiperi, pod pokroviteljstvom Hrvatske gospodarske komore, Ministarstva turizma i Grada Opatije.

Očekuje se da će svećanosti otvorenja sajama nazočiti gradonačelnik Opatije Ivo Dujmić, savjetnik direktora HTZ-a Milo Sršen, potpredsjednik HGK za turizam, Josip Zaher i zamjenik ministra turizma Daglas Koraca.     

Komentirajte prvi

New Report

Close