Nakon Splita i Zagreba, Glovo osvaja još jedan veliki hrvatski grad

Autor: Marta Duić , 08. studeni 2019. u 14:03
Foto: Glovo

Nakon Splita i Zagreba, Gloveri dostavljaju i u Osijeku

Glovo, aplikacija za dostavu nakon Splita nastavlja širenje i na ostatak Hrvatske te stiže u Osijek. Više od 40 kilometara biciklističkih staza u Osijeku pomoći će dostavljačima jer je bicikl, kao najdraže prijevozno sredstvo Glovera, a još bržu i zahtjevniju dostavu tu su i Glovo automobili i skuteri.

Osim Glovera koji imaju priliku zaraditi u vlastitom gradu, tu su i brojni poslovni subjekti koji imaju priliku svoje proizvode učiniti dostupnima za sve, u bilo koje doba, na bilo kojoj lokaciji. 

˝Dolazimo u Osijek i sretni smo zbog toga. Uvjereni smo da će Glovo u Slavoniju donijeti pravo osvježenje i pokazati što znači prava transformacija brze dostave, te kako ona čini život ljepšim i jednostavnim˝, poručuje Teo Širola, generalni manager za Glovo Hrvatska. 

Inače, Glovo je aplikacija koju koristi više od 1,8 milijuna korisnika mjesečno diljem svijeta, i prisutan je u 248 gradova u 26 zemalja. Teo Širola, generalni manager za Glovo Hrvatska. 

Komentari (2)
Pogledajte sve

pauza.hr

Ako već niste isprobali uslugu Wolt, skinite istoimenu aplikaciju i pri registraciji upišite WOLTCROATIA pod promo kod i uživajte u popustu od 30 kn pri sljedećoj narudžbi. 😉

New Report

Close