Nakon Konzuma važno upozorenje korisnicima uputili i iz Croatia Airlinesa

Autor: Poslovni.hr , 13. rujan 2019. u 11:11
FOTO: Borna Filic/PIXSELL

Iz domaće zrakoplovne kompanije pojasnili su op čemu je riječ.

Nastavno na pristigle upite, želimo obavijestiti sve zainteresirane korisnike da Croatia Airlines NE provodi nagradnu igru/anketu na stranici "croatiaairlines.monster," niti poklanja nagradne karte. Croatia Airlines nije vlasnik navedene domene, ne održava tu web stranicu, niti je na bilo koji način povezana s istom, naveli su iz Croatia Airlinesa.

Podsjetimo, prije dva dana Konzum je objavio da su na društvenim mrežama ovih dana aktivne lažne ankete sa stranica koje bez dopuštenja koriste Konzum logo i fotografije. Kako je objavio Konzum na svojim stranicama, navedene stranice nose sličan naziv te povodom rođendana nude kunske kupone. Korisnici društvenih mreža mogu vidjeti da se radi o lažnim kuponima od po 1000 kuna.

>>Konzum uputio važno upozorenje svojim kupcima

Slična stvar sad se dogodila i Croatia Airlinesu. 

Komentari (1)
Pogledajte sve

Jeste li u potrazi za vrlo istinske kredite po povoljnom kamatnom stopom od 2%, na temelju povoljnih kredita uvjetima?
Treba li vam zajam da riješite svoj dug ili plaćate račune? Jeste li bili odbili cijelo vrijeme sa svojim bankama i drugim financijskim institucijama, samo zato što imate nizak kreditni rejting? Trebate li zajam ili financiranje iz bilo kojeg razloga, kao što su:
* Zajmovi
* Krediti za nekretnine
* Poslovni zajmovi
* Hipotekarni zajmovi
* Kućni zajmovi
* Zajmovi za konsolidaciju dugova
* Osobni zajmovi
Zadovoljstvo korisnika naš je cilj kada se prijavljujete s nama, prijavljujete se na pouzdano poduzeće koje brine o vašim potrebama financiranja. Mi ćemo se pobrinuti za vas tijekom cijelog procesa E-mail nas at:MONIKAKOSCAK2@GMAIL.COM

New Report

Close