Najmanje 25 vozača ušlo na zatvorenu dionicu autoceste, ostali zaglavljeni u snijegu, HGSS objavio video

Autor: Poslovni.hr , 27. veljača 2023. u 09:41
Foto: Pixsell/PIXSELL

Zbog snijega i vjetra, do daljnjega nema slobodnog cestovnog pravca ni za jednu skupinu vozila iz smjera Dalmacije prema unutrašnjosti i obrnuto, a iz Hrvatskog auto-kluba (HAK) izvijestili su da je veći broj vozila isključen iz prometa te su na odmorištima i parking mjestima.

Unatoč svim zabranama, najmanje 25 vozila je ušlo na zatvorenu dionicu autoceste A1 kod tunela Sveti Rok. U pomoć su im priskočile nadležne službe, a HGSS je objavio i video.
U ovom videu možete vidjeti kako se timovi iz HGSS – Stanica Zadar noćas probijaju do 26 vozila koja su zapela na autocesti kod tunela Sveti Rok. Također pružili su i pomoć vozačima koji su se zatekli u snježnoj mećavi na cesti kod Modrića, stoji u objavi HGSS-a.
Uz zadarske spašavatelje na terenu su bili i timovi iz HGSS Stanica Šibenik, dok su dodatni timovi iz HGSS Split bili dežurni u Kninu. Tim iz HGSS Stanica Gospić rano jutros je prebacio pacijenta iz Karlobaga na dijalizu u OB Gospić, timovi iz Stanice Šibenik trenutno se nalaze na terenu kod Otrića.

Komentirajte prvi

New Report

Close