Najbolji poslovi tjedna: Zapošljavaju Pfizer, CISCO, Mapei, Corvus, Adria Grupa, GTV…

Autor: Poslovni.hr , 02. kolovoz 2017. u 12:05
Foto: Thinkstock

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

U suradnji s portalom posao.hr svakog tjedna donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

HILL / JUB zapošljava Voditelja projekata (m/ž). Ako ste osoba građevinskog ili ekonomskog obrazovanja s poznavanjem tržišta građevinskih materijala, a posjedujete znanje rada na računalu i vozačku dozvolu, ovdje se javite na oglas.

Agnosco potencijali traže Asistenta Voditelja IT odjela (m/ž). Potrebno je najmanje dvije godine radnog iskustva na opisanim poslovima, srodnim poslovima ili projektima, a glavne zadaće ovog radnog mjesta su održavanje i nadzor lokalne računalne mreže, održavanje i nadzor opreme, održavanje i nadzor servera u virtualiziranoj okolini, i sl. Opširnije potražite ovdje.

Mapei traži dva Regionalna stručna suradnika (m/ž), za područje rada u Dalmaciji, te Istri i Primorju. Ključne odgovornosti sastoje se od stručne podrške svim ciljnim skupinama uključenim u procese od projektiranja do izvođenja radova na objektima visokogradnje i niskogradnje, a od kandidata se očekuje VŠS/VSS građevinskog smjera, te višegodišnje iskustvo na poslovima vezanim uz građevinarstvo. Opširnije potražite ovdje.

CISCO zapošljava "Territory Account Managera" (m/ž) na poziciji u Zagrebu. Zaposlena osoba biti će ključni kontakt za klijente – "njegovati" će odnose, te raditi na izgradnji poslovne strategije. Imate li 5+ godina prodajnog iskustva u dinamičnom poslovanju, te uspjehe u prekoračenju poslovnih ciljeva, javite se ovdje na oglas

Pfizer zapošljava odličnog i entuzijastičnog Računovođu (m/ž). Posao se sastoji od računovodstvene podrške za pripremu i vođenje knjiga na mjesečnoj bazi. Podrška se pruža unutarnjim i vanjskim dionicima. Za prijavu je potrebno odlično poznavanje engleskog jezika, završen fakultet, te razumijevanje postupaka unutarnje kontrole. Opširnije potražite ovdje.

Kuehne + Nagel na poziciju u odjelu IT logistike zapošljava Specijalista za IT sustav na području skladištenja (m/ž). Kandidat/kinja imat će aktivnu ulogu u implementaciji, provođenju i razvoju informatičkog sustava (Warehouse Management System) za područje skladištenja. Opširnije potražite ovdje.
 

Adria Grupa zapošljava Suradnika za kvalitetu i HACCP (m/ž). Poduzeće traži osobu koja je sposobna za implementaciju, nadzor, održavanje i unapređenje uvedenog sustava upravljanja kvalitetom i sigurnošću hrane prema normama: ISO9001, ISO22000 i HACCP, te sposobna provoditi edukaciju zaposlenih za osiguranje kvalitete i sigurnosti hrane na lokacijama restorana. Nudi se izazovno radno okruženje u firmi koja svakodnevno razvija poslovanje i napreduje. Opširnije potražite ovdje.

c.i.p. personalberatung Gmbh je agencija za posredovanje u zapošljavanju sa glavnim sjedištem u Kölnu (Njemačka), koja traži u ime jednog klijenta radnu snagu u specijaliziranim strukama za stalni radni odnos u Njemačkoj na raznim projektima (Backend Software Developer m/ž). Zadatak je između ostalog koncepcija i stvaranje back-end usluga u području Java EE i node.js, a u pitanju je stalni radni odnos za poslodavca na različitim projektima. Opširnije potražite ovdje.

Corvus traži Specijalista za podršku poslovanju (m/ž) u Zagrebu. Radno mjesto je većim dijelom fokusirano na podršku korisnicima za CorvusPay uslugu za plaćanje karticama na Internetu, a odgovornosti uključuju pristup i aktivaciju korisnika, rješavanje prijava i reklamacija, i sl. Imate li znanja iz MS razvojnog okruženja, javite se ovdje na oglas.

GTV zapošljava Stručnjaka za razvoj marketinga (m/ž). Osoba će biti zadužena za stjecanje novih kupaca, te održavanja dugoročnih odnosa s njima, implementaciju poslovnih planova, te pripremu komercijalne ponude. Potrebno je odlično poznavanje engleskog jezika, vozačka dozvola, odlučan i pozitivan stav, te izvrsna vještina komunikacije. Opširnije potražite ovdje.

Komentirajte prvi

New Report

Close