Prijavite se za nagradu u službi podizanja inovativnosti i gospodarske konkurentnosti RH

Autor: Poslovni.hr , 13. prosinac 2021. u 12:43
Foto: Emica Elveđi/PIXSELL

Do 17. prosinca Udruga inovatora Hrvatske prima prijave za godišnju nagradu Inovacija godine, namijenjenu inovacijama koje su komercijalizirane. Dobitnici mogu biti pojedinci ili autorski timovi.

Udruga inovatora Hrvatske dodjeljuje tradicionalnu godišnju nagradu Inovacija godine, za inovaciju koja je komercijalizirana, tj. uspjela je plasirati se na tržište. Dobitnici mogu biti inovativni pojedinci, državljani Hrvatske, ili autorski timovi u kojima su članovi hrvatski državljani. Prijave inovacija za nagradu mogu podnositi članovi Udruge inovatore, znanstvene i ine javne ustanova, udruge građana kao i bilo koja pravna ili fizička osoba, tj. pojedinac, objašnjavaju iz Udruge.

Da bi prijava bila valjana, potrebno je sastaviti obrazac i sa životopisom inovatora – pojedinca ili članova tima – poslati elektroničkom poštom na uih@inovatorstvo.com, ili u zatvorenoj omotnici te iste podatke dostaviti poštom ili osobno, na Udruga inovatora Hrvatske, Dalmatinska 12, 10000 Zagreb. Prijave za godišnju nagradu Inovacija godine primaju se do petka 17. prosinca, svi detalji su na stranici www.inovatorstvo.com.

“Ova je nagrada priznanje za unapređivanje i promicanje inovativnog promišljanja i inovatorstva u službi podizanja inovativnosti i gospodarske konkurentnosti Hrvatske kao države”, navode iz Udruge inovatora Hrvatske.

Komentirajte prvi

New Report

Close