Nacionalni park “Krka” nudi povoljne cijene ulaznica, na Roškom slapu otkrivene dvije nove vrste

Autor: Poslovni.hr , 12. svibanj 2020. u 11:25
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Individualni se posjetitelji mogu kretati pješke i biciklima te uživati u svim prirodnim vrijednostima i kulturnopovijesnim bogatstvima parka, a ugostiteljski će objekti biti otvoreni.

Nacionalni park “Krka” ponovno je otvoren za posjetitelje po promotivnoj cijeni ulaznica od 50 kuna za odrasle i 25 kuna za djecu i mlade.

Nakon gotovo dvomjesečne stanke Nacionalni park “Krka” ponovno je širom otvorio svoja vrata individualnim posjetiteljima, koji će uz promotivne cijene ulaznica u razdoblju do 18. lipnja 2020. imati priliku otkriti čari hrvatske prirodne i kulturne baštine koje čuva područje NP “Krka”.

Individualni se posjetitelji mogu kretati pješke i biciklima te uživati u svim prirodnim vrijednostima i kulturnopovijesnim bogatstvima parka, a ugostiteljski će objekti biti otvoreni u skladu s preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

– Naši vrijedni djelatnici i stručne službe javne ustanove Nacionalni park Krka marljivo rade cijelo vrijeme, vrše istraživanja i monitoringe i mi smo ponosni što smo otkrili za znanost još uvijek nepoznate nove dvije vrste maločetinaša. To nam je vrlo važno jer smo ih otkrili na Roškom slapu, a oni govore o čistoći i kakvoći vode. Što je življi svijet u vodama, to je i voda zdravija – rekla je ravnateljica parka Nella Slavica za HRT.

Komentirajte prvi

New Report

Close