Na top edukaciju kreće prvih 35 zaposlenika Fortenove

Autor: Ana Blašković , 17. svibanj 2021. u 22:00
Fabris Peruško, glavni izvršni direktor Fortenove/PD

Navigate program dio je projekta kojeg je Fortnova pokrenula u suradnji s poslovnom školom Cotrugli.

Fortenova i poslovna škola Cotrugli pokrenule su suradnju u okviru programa unapređenja znanja i vještina zaposlenika ove grupacije.

Pod nazivom Drive Beyond Excellence razvijen je Navigate program namijenjen jačanju profesionalnih kompetencija zaposlenika Fortenove, s ciljem da ulaganjem u vlastiti razvoj, doprinesu strateškim ciljevima grupacije, priopćila je kompanija.

Debitantska generacija

U prvoj generaciji 35 je polaznika Navigate programa iz Fortenove i njezinih operativnih kompanija.

Oni će u 14-mjesečnoj edukaciji proći sedam tematskih cjelina kojima će osnažiti vještine vođenja, promišljati potencijalna unapređenja u tvrtkama, kao i steći nova, praktična organizacijska znanja kroz koja će dodatno mobilizirati svoje timove i organizacije.

U sklopu programa konkretan je projekt iz poslovanja Fortenove na kojem će polaznici raditi pod sponzorstvom jednog od izvršnih direktora grupacije.

Iz kompanije ističu da će se sadržaj Drive programa za buduće polaznike osmišljavati na temelju povratnih informacija, prijedloga i ideja polaznika kako bi se što je moguće više prilagodio okruženju tvrtke i projektima u operativnim kompanijama.

“Želja nam je biti ne samo najveći, već i najpoželjniji poslodavac u regiji te ovo značajno ulaganje u širenje znanja naših zaposlenika, s kojim smo sada krenuli, smatramo jednim od ključnih elemenata u ostvarivanju tog cilja”, rekao je glavni izvršni direktor Fortenove Fabris Peruško.

Razvoj talenata

Dodaje da osobno vjeruje da je izgradnja sustavne podrške koja će omogućiti talentima osobni rast i razvoj od iznimnog značaja i za to kakvim će ih poslodavcem smatrati, kao i za ostvarivanje svih poslovnih ciljeva.

Kroz strukturirani pristup osnaživanja ljudskih potencijala namjeravaju kreirati nove vrijednosti i doprinijeti stvaranju zajedništva što je iznimno važno za ambiciozne ciljeva Fortenova grupe, kazao je Peruško.

Zoran Đorđević, partner i akademski direktor u Cotrugli Business School, izrazio je zadovoljstvo što su edukacijski partner u tom projektu.

“Veselimo realizaciji svih zadanih ciljeva. Ukazano povjerenje motivira nas da, u skladu s misijom škole, potičemo polaznike na kontinuirani razvoj kako bi svojim primjerom i pozitivnim promjenama doprinijeli razvoju svoje organizacije, ali i društva u cjelini“, rekao je Đorđević.

Komentirajte prvi

New Report

Close