Na tek uvedenu direktnu liniju već omogućavaju popust

Autor: Sergej Novosel Vučković , 30. rujan 2021. u 17:15
Foto: Igor Šoban/PIXSELL

Croatia Airlines za direktni let Osijek-München prodaje 25% jeftinije karte ako se upotrijebi promo kod. Zračna veza dvaju gradova ovim prijevoznikom traje od 15.11. 2021. do 14.1. 2022., no cilj je da postane trajna.

Tek što je službeno ugovorena, zračna linija Croatia Airlinesa između Osijeka i Münchena već ima akcijske cijene letova. Državni avioprijevoznik je oglasio da omogućava 25 posto na ovoj novouspostavljenoj liniji između glavnih gradova Slavonije i njemačke pokrajine Bavarske, koji nikad dosad nisu bili direktno povezani letovima, a niti je ikad Croatia Airlines imala međunarodni let iz Osijeka.

Popust u visini četvrtine cijene odnosi se na aviokarte kupljene do 7. listopada, a ostvaruje se primjenom promo koda na web stranici Croatia Airlinesa ili aplikaciji tvrtke, navode iz aviokompanije. Jasno, od popusta su izuzete pristojbe zračnih luka i ostale naknade.

Foto: Davor Javorović/PIXSELL

Ove povoljnije karte vrijede za letove od 15. studenog ove do 14. siječnja iduće godine, što je i razdoblje za koje su Zračna luka Osijek i Croatia Airlines i dogovorili prometovanje između dvaju gradova. Lokalne vlasti nadaju se, ipak, da će probni period prerasti u stalnu, cjelogodišnju ponudu, ali da će osječki aerodrom otvoriti i još novih linija. Od Osijeka do Münchena letjet će se inače ponedjeljkom i petkom, redovna cijena karata je od 129 eura. Ide se zrakoplovom Dash 8-Q400, kapaciteta 76 sjedala, a putovanje traje jedan sat i 40 minuta.

Komentirajte prvi

New Report

Close