Na ljetovanje na Jadran uz poklon bon od 500 kuna ako ispunjavate dva uvjeta

Autor: Poslovni.hr , 26. svibanj 2020. u 13:28

Smatramo da u ovom trenutku svi skupa trebamo učiniti nešto jedni za druge, stoga smo se odlučili ovom akcijom dati doprinos razvoju domaćeg gospodarstva potičući ljude na putovanja unutar države.

Kako bi potaknuo očuvanje i ponovni rast domaćeg turizma, Adriagate turistička agencija je odlučila svim građanima Republike Hrvatske omogućiti povoljniji odmor na Jadranu, odričući se dijela svoje agencijske naknade.

„Ovom akcijom želimo omogućiti građanima da iz naše bogate ponude pronađu povoljniji privatni smještaj za zasluženi odmor s najmilijima, istovremeno pružajući potporu hrvatskom turizmu i privatnim iznajmljivačima diljem Jadranske obale.“, napominje Mate Balić, direktor Adriagate-a.

Smatramo da u ovom trenutku svi skupa trebamo učiniti nešto jedni za druge, stoga smo se odlučili ovom akcijom dati doprinos razvoju domaćeg gospodarstva potičući ljude na putovanja unutar države. Stoga smo odlučili sve hrvatske građane nagraditi s voucherom u iznosu od 500 kn.

Uvjeti za ostvarivanje poklon bona su da se rezervacija privatnog smještaja mora ostvariti preko Adriagate web stranice te da se odnosi za sezonu 2020. te da ukupan iznos rezervacije ne može biti manji od 3000 kuna tj. 400 eura.

Inače, u Adriagate ponudi privatnog smještaja nalazi se preko 10.000 smještajnih jedinica: apartmana, kuća za odmor i vila diljem Istre, Kvarnera i Dalmacije, ali i kuća na osami i robinzonskih kuća.

Komentirajte prvi

New Report

Close