Na Jadranu prodavao krivotvorine Guccia, Adidasa, Hugo Bossa i Dolce&Gabbana. Kaznili ga sa 6000 eura

Autor: Poslovni.hr/Hina , 14. kolovoz 2023. u 13:15
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Riječ je o naočalama, nogometnim dresovima, odjeći, novčanicima, satovima i drugoj robi sa znakovima renomiranih robnih marki.

Vlasnik obrta koji je u Medulinu prodavao krivotvorine poznatih svjetskih brendova kažnjen je sa 6000 eura, a oduzeto mu je 884 ‘lažnih’ naočala, nogometnih dresova, odjevnih predmeta, novčanika i satova.

Carina je izvijestila da je provodeći pojačane mjere nadzora na području Medulina u prodajnom prostoru vlasnika obrta iz Zagreba, koji je i ranije prodavao krivotvorine, spriječila nezakonitu prodaju 884 komada raznih artikala.

Riječ je o naočalama, nogometnim dresovima, odjeći, novčanicima, satovima i drugoj robi sa znakovima renomiranih robnih marki Ray-Ban, Gucci, Adidas, Tommy Hilfiger, Hugo Boss, Dolce & Gabbana, Louis Vuitton, Lacoste, Calvin Klein, Michael Kors, Monster i Nike “za koje ne posjeduje odobrenja nositelja prava”.

Zbog ponovljenog prekršaja vlasniku obrta izdan je prekršajni nalog i izrečena novčana kazna od 6000 eura, a pronađena roba je oduzeta.

Komentirajte prvi

New Report

Close