MUP nabavlja novi sustav za očitavanje registarskih pločica u vrijednosti 230.000 eura

Autor: Poslovni.hr , 15. rujan 2019. u 10:27
Foto: Hrvoje Jelavić / Pixsell

75 posto ukupnih opravdanih troškova projekta se sufinancira sredstvima Fonda za unutarnju sigurnost.

Uprava za europske poslove, međunarodne odnose i fondove europske unije je 31. listopada 2018. godine donio je Odluku o dodjeli financijskih sredstava za provedbu projekta u okviru Fonda za unutarnju sigurnost, Instrumenta za financijsku potporu u području vanjskih granica i viza, za provedbu projekta „Nabava prenosivog sustava za prepoznavanje i očitavanje registarskih pločica vozila“.

Kako pišu Automobili.hr, svrha projekta „Nabava prenosivog sustava za prepoznavanje i očitavanje registarskih pločica vozila“ je opremanje granične policije kako bi policijski službenici kod provođenja zaštite državne granice još učinkovitije otkrivali nezakonite prelaske, krijumčare ljudi i sprječavali prekogranični kriminalitet na vanjskoj granici Europske unije.

Ukupna vrijednost projekta „Nabava prenosivog sustava za prepoznavanje i očitavanje registarskih pločica vozila“, iznosi 230.000,00 eura , od čega 75 posto ukupnih opravdanih troškova projekta se sufinancira sredstvima Fonda za unutarnju sigurnost, a 25 posto opravdanih troškova projekta sufinancirati će se iz državnog proračuna Republike Hrvatske.

Komentirajte prvi

New Report

Close