Mplus partner Hrabrog telefona, traže se donacije za centar

Autor: Mladen Miletić , 26. ožujak 2024. u 23:00
Jelena Tomić i Hana Hrpka s Tomislavom Glavašom i Brunom Kostelac Košir/Luka Sangulin

Mplus je projekt podržao financijski, ali i pružanjem usluga pozivne kampanje prema bazi od 26.000 potencijalnih donatora Hrabrog telefona.

Udruga Hrabri telefon predstavila je novog donatora i partnera projekta “Novi početak – širenje socijalnih usluga Hrabrog telefona” – tvrtku Mplus, s kojom prikuplja donacije za novi Hrabri centar.

Mplus je projekt podržao financijski, ali i pružanjem usluga pozivne kampanje prema bazi od 26.000 potencijalnih donatora Hrabrog telefona u svrhu dovršenja izgradnje novog Hrabrog centra u zagrebačkim Dugavama, koji bi trebao biti otvoren u srpnju.

“Ostvarujući svoju misiju, Hrabri telefon odgovara na potrebu za zaštitom i sigurnošću svakog djeteta osnaživanjem njega i njegove okoline. Izuzetno nam je drago da smo u Mplusu pronašli istinskog partnera koji će dati važan doprinos otvorenju Hrabrog centra”, rekla je Hana Hrpka, predsjednica udruge Hrabri telefon.

“Ova suradnja, nazvana ‘Ključ podrške je komunikacija’, naglašava našu predanost zajedničkoj misiji stvaranja bolje zajednice u partnerstvu s drugima.

Tijekom ožujka i travnja naši će agenti kontaktirati 26.000 donatora iz baze Hrabrog telefona kako bismo promovirali rad Udruge u svrhu prikupljanja iznosa potrebnog za završetak radova”, rekao je Tomislav Glavaš, član Uprave i izvršni direktor Mplus Grupe.

Hrabri telefon prepoznatljiv je po besplatnoj savjetodavnim linijama za djecu i roditelje, no uz njih provodi i više od 10 projekata i programa na nacionalnoj i međunarodnoj razini. U radu organizacije sudjeluje više od 180 volontera, a o važnosti postojanja svjedoče i podaci o gotovo 4000 zaprimljenih upita u 2023. Kampanju izgradnje novog Hrabrog centra mogu podržati i drugi donatori – pravne i fizičke osobe.

Komentirajte prvi

New Report

Close