Mladi humanitarac iz Zagreba Andro Fabijanić poginuo u Ukrajini, jučer se trebao vratiti doma

Autor: Poslovni.hr , 16. rujan 2022. u 09:03
FOTO: Iryna Rybakova/Press Service of the 93rd Independent Kholodnyi Yar Mechanized Brigade of the Ukrainian Armed Forces/Handout via REUTERS/Ilustracija

Vozilo je na cesti naletjelo na minu i pritom je ranjeno još nekoliko njegovih ukrajinskih kolega. Nažalost, Fabijaniću nije bilo spasa.

Andro Fabijanić, 29-godišnji Zagrepčanin, koji je humanitarnim radom aktivno pomagao ukrajinskim obiteljima i braniteljima poginuo je u Ukrajini u eksploziji protutenkovske mine ovog utorka prilikom dostave pomoći.

Tragičnu vijest koja se proširila društvenim mrežama potvrdili su i prijatelji ožalošćene obitelji. Perspektivni mladi čovjek iz Zagreba, poznat domaćim sportašima i rekreativcima kao osobni trener fitnesa, smrtno je stradao u dostavnom vozilu koje je prevozilo sanitarni materijal za ukrajinske borce.

Vozilo je na cesti naletjelo na minu i pritom je ranjeno još nekoliko njegovih ukrajinskih kolega. Nažalost, Fabijaniću nije bilo spasa. Jučer je trebao otputovati za Hrvatsku, piše Novi list.

Imao je kupljenu kartu. Radio je za udrugu iz Dnjipropetrovska  koja je dostavljala zavoje i ostalu medicinsku pomoć za branitelje.

Komentirajte prvi

New Report

Close