MIPRO nagrađuje najveća dostignuća na polju ICT-a

Autor: Poslovni dnevnik , 26. veljača 2024. u 22:00
Ericsson Nikola Tesla prošlogodišnji je dobitnik nagrade u kategoriji pravne osobe/G. Kovačić/PIXSELL

Prošle godine nagradu su dobili Ericsson Nikola Tesla za napredni servis i Damir Sabol za Photomath i uspješno spajanje s Googleom.

Udruga MIPRO raspisala je natječaj za godišnju ICT nagradu za inovativno i najutjecajnije dostignuće u ICT-u u prethodnoj godini.

Iz udruge ističu kako je nagrada nastala kao potreba iskazivanja priznanja inovativnim rješenjima i tržišnim postignućima u području ICT-a.

“MIPRO kao najstarija ICT udruga pokrenula je nagradu kako bi se dalo priznanje i javno obznanilo o postignućima najbrže rastuće tehnologije koja mijenja poslovni i društveni život svakodnevice.

Nakon digitalizacije, ulazak u digitalno društvo stvara pametnu industriju i novi digitalni ekosustav svih životnih procesa. Prošle godine nagradu su dobili Ericsson Nikola Tesla za napredni servis i Damir Sabol za Photomath i uspješno spajanje s Googleom.

Nadamo se primjerenom odzivu i da će respektabilno povjerenstvo prema strogim kriterijima odabrati najzaslužniju nominaciju”, poručuju iz udruge te ističu da povjerenstvo čine istaknuti stručnjaci iz ICT područja koji su dugi niz godina i podržavatelji MIPRO-a.

Kandidati za nagradu mogu biti sve pravne osobe ili pojedinci, a uvjeti se nalaze u Pravilniku na web stranici udruge. Rok za podnošenje prijedloga je 4. ožujka., a dostavljaju se u elektroničkom obliku na adresu mipro-natjecaj@mipro.hr.

Komentirajte prvi

New Report

Close