Ministrica Divjak otkazala posjet Job Fairu, zbog dima u avionu nije poletjela

Autor: Poslovni.hr/Hina , 15. svibanj 2019. u 11:13
Foto: HZMO Facebook screenshot

Ministrica znanosti i obrazovanja Blaženka Divjak otkazala je planirano sudjelovanje na sajmu poslova Job Fair koji se održava na Fakultetu elektrotehnike i računarstva (10 sati, Unska 3).

Kako su javili iz MZO, ministrica nije mogla biti nazočna zbog otkazivanja povratnog leta u Frankfurtu, u kojem je boravila u utorak.

Prema Facebook komentaru državnog tajnika Tome Antičića,  koji je s ministricom bio u avionu, nisu poletjeli jer se počelo dimiti iz klima uređaja.  

Ministrica je trebala dati izjavu za medije u kojoj bi se osvrnuti na aktivnosti Ministarstva u povezivanju obrazovanja s tržištem rada.

Tijekom dvodnevnog sajma Fakultet elektrotehnike i računarstva ugostit će 115 domaćih, regionalnih i inozemnih tehnoloških poduzeća. Cilj događaja je povezivanje poslodavaca sa studentima te informiranje studenata o mogućnostima zapošljavanja i razvoja karijere.

"Otvorili smo Job Fair 2019! Posjetite nas na FER-u i saznajte kako do stipendije HZMO-a. A ako ni to nije dovoljno da vam popravi dan, imamo i antistres loptice", poručili su iz HZMO na Facebooku. 

Komentirajte prvi

New Report

Close