Ministarstvo financija raspisalo natječaj za davanje prava priređivanja igara na sreću

Autor: Antonio Prtenjača , 02. listopad 2014. u 15:20
Thinkstock

Na području Republike Hrvatske najviše 50 trgovačkih društava može steći pravo priređivanja igara na sreću na automatima.

Na području Republike Hrvatske najviše 50 trgovačkih društava može steći pravo priređivanja igara na sreću na automatima, temeljem "odluke o broju priređivača kojima se može dati pravo priređivanja igara na sreću na automatima na području RH“ (NN 111/14). Međutim Ministarstvo financija RH je raspisalo javni natječaj za davanje prava priređivanja igara na sreću na automatima za 35 trgovačkih društava.

Natječaj je aktualan, a pravo sudjelovanja imaju sva trgovačka društva sa sjedištem u RH koja su registrirana za obavljanje djelatnosti priređivanja igara na sreću.

Ponudu na raspisani javni natječaj s potrebnom dokumentacijom mogu podnijeti i trgovačka društva koja priređuju igre na sreću temeljem odobrenja ministra financija sukladno Zakonu o dopuni Zakona o igrama na sreću (Narodne novine, br. 35/13) te temeljem Uredbe o dopuni Zakona o igrama na sreću (Narodne novine, br. 158/13).

Navedeni su u slučaju pisane prijave dužni priložiti dokumentaciju koja se može naći na ovom linku (točke 3.1 – 3.11), a ista se podnosi na adresu: Ministarstvo financija-Porezna uprava-Središnji ured, Zagreb, Boškovićeva 5, s naznakom "Ponuda na natječaj za davanje prava priređivanja igara na sreću na automatima za 35 trgovačkih društava – ne otvaraj ".

Rok za podnošenje pisanih ponuda i propisanih dokumenata je 20 dana, računajući od prvog idućeg dana nakon objave natječaja.

Komentirajte prvi

New Report

Close