Želite kupiti automobil po povoljnoj cijeni? Državna vozila od subote na rasprodaji

Autor: Poslovni dnevnik , 12. svibanj 2023. u 12:54
Na dražbi su, uz ostalo, građevinski strojevi, naplatne kućice, osobni automobili, kamioni, prikolice, bageri.../F. Kos/PIXSELL

Dražba će se održati u devet sati na lokaciji Velikopoljska 15a u Zagrebu, a pregled vozila i uplate jamčevine bit će dan prije, 12. svibnja, od 9 do 13 sati, na lokaciji Nikole Kramarića 1, Velika Mlaka.

Javna dražba 47 rabljenih vozila i strojeva raznih državnih tvrtki i ministarstava poput Hrvatskih autocesta, Ministarstva kulture i medija, Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike, Ministarstva poljoprivrede i drugih institucija održat će se 13. svibnja, priopćili su u utorak iz tvrtke Cepelin.

Dražba će se održati u devet sati na lokaciji Velikopoljska 15a u Zagrebu, a pregled vozila i uplate jamčevine bit će dan prije, 12. svibnja, od 9 do 13 sati, na lokaciji Nikole Kramarića 1, Velika Mlaka, navode u svom priopćenju.

Prisustvovati i sudjelovati mogu sve osobe uz obvezu uplate jamčevine u iznosu od 10 posto početne cijene za svako vozilo, odnosno minimalno 100 eura.

Vozila su neispitana, moguće neispravna ili nekompletna, prodavatelj ne jamči za ispravnost kilometraže na vozilima, a prodaja vozila se provodi po načelu “viđeno-kupljeno”, što isključuje mogućnost naknadnog ulaganja prigovora po bilo kojoj osnovi, navodi organizator dražbe.

Na dražbi su, uz ostalo, građevinski strojevi, naplatne kućice, osobni automobili, kamioni, prikolice, bageri…

Komentirajte prvi

New Report

Close